Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Συνεργασία Trygons Technohull για το νέο Omega 41΄

10 Σεπτεμβρίου, 2015

Συνεργασία Trygons Technohull για το νέο Omega 41΄

Συνεργασία Trygons Technohull για το νέο Omega 41΄

Το σκάφος της Trygons EcoRunner 590 απέδειξε ότι µπορεί η αναψυχή στην θάλασσα να συνδυαστεί µε χαµηλές καταναλώσεις και οικολογική συνείδηση χωρίς «εκπτώσεις» στην ποιότητα πλεύσης και κατασκευής.synergasia_technohull_1

Από την άλλη πλευρά η Technohull γνωστή για τα high performance RIB ξεχωρίζει για τις υψηλές επιδόσεις, αναζητεί συνεχώς τρόπους τα σκάφη της να ταξιδεύουν ακόµα πιο γρήγορα και οικονοµικά. Εποµένως η συνεργασία των δύο εταιριών ήταν αναµενόµενη! Το νέο project είναι ένα 12µετρο RIB, όπου στοχεύει να «σπάσει» πολλά ρεκόρ. Συνδυάζει µία γάστρα σχεδιασµένη από τον Adam Younger, σχεδιασµό ντεκ του Αλέξανδρου Λιασκοβίτη, και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής σκαφών της Trygons. Η µεγάλη εµπειρία της Technohull σε high performance RIB για τουριστική ή αγωνιστική χρήση, συντονίζει όλη την προσπάθεια.

synergasia_technohull_3

Όπως σχετικά ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Trygons, Αλέξανδρος Σαρασίτης, στόχος του ναυπηγείου είναι να µειώσουν 30% το συνολικό βάρος του σκάφους σε σχέση µε µία «συµβατική» κατασκευή αυξάνοντας ουσιαστικά την αντοχή και την στιβαρότητα. Εκτός άλλων, στο Omega 41΄ χρησιµοποιήθηκε µια πολύ διαφορετική τεχνική για να κατασκευαστεί το πρωτότυπο, Το νέο 15µετρο CNC της Trygons, τα σχέδια του Adam Younger έγιναν απευθείας καλούπι, χωρίς να χρειαστεί µοντέλο σκάφους.

synergasia_technohull_2

Για να επιτευχθεί αυτό, χρησιµοποιήθηκαν και νέα εξειδικευµένα υλικά πρωτότυπων, αυξηµένης σκληρότητας και µηδενικής συρρίκνωσης. Ως αποτέλεσµα η παραγωγή θα αρχίσει σε χρόνο ρεκόρ 2 µηνών, αλλά και µε βελτιωµένη ακρίβεια.

Trygons SA, 6937 859.023, www.Trygons.com

Tags
Technohull Trygons Omega 41' [jetpack-related-posts]
Comodo SSL