Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σύρος: Ανασύρθηκε νεκρός δύτης στην περιοχή του Δελφινίου

6 Ιουλίου, 2021

Σύρος: Ανασύρθηκε νεκρός δύτης στην περιοχή του Δελφινίου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε δύτης απο την περιοχή του Δελφινίου στη Σύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο νεαρός άνδρας ηλικίας 29 ετών, κάτοικος Αθηνων, με εξοχική κατοικία στη Σύρο, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του απο τη θαλάσσια περιοχή του Δελφινιού.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με το ναυαγοσωστικό σκάφος στο Κίνι, όπου άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  και περιπολικό όχημα Λ.Σ. όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες (κάρπα) στον ιδιώτη δύτη με αρνητικά αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβάν κατέφτασαν δύο ναυαγοσωστικά σκάφη, της ναυαγοσωστικής Ακαδημίας Κυκλάδων, ενώ εν πλω οι ναυαγοσώστες εκαναν τις πρώτες προσπάθειες επαναφοράς με απινιδωτή και ΚΑΡΠΑ., ωστόσο μέχρι  και την ώρα που το παρέλαβε το ασθενοφόρο δεν είχε επανέρθει στη ζωή, με τους λουόμενους να παρακολουθούν συγκλονισμένοι τις ηρωικές προσπάθειες να επαναφέρουν ένα νέο συνάνθρωπο μας.

Ο δύτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σύρου. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Σύρου διενεργεί την προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Πηγή: cyclades24.gr

Tags
Σύρος νεκρος δυτης [jetpack-related-posts]
Comodo SSL