Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΣΥΡΟΣ: Συμμετοχή στην 10η Πανελλήνια Συνάντηση Οµίλων Φουσκωτών Σκαφών

12 Νοεμβρίου, 2015

ΣΥΡΟΣ: Συμμετοχή στην 10η Πανελλήνια Συνάντηση Οµίλων Φουσκωτών Σκαφών

syros_logoΟ Όµιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου, συµµετείχε στη 10η Πανελλήνια Συνάντηση Οµίλων Φουσκωτών Σκαφών, στις 21-23/8/2015 στη Λέρο, µε δύο βάρκες και επτά άτοµα πλήρωµα. Τα µέλη του ξεκίνησαν την Παρασκευή το πρωί µε καιρό που δεν ξεπερνούσε τα 4 µποφόρ, και µετά από µία στάση στη ∆ονούσα, έφτασαν στο Λακκί της Λέρου όπου τους υποδέχθηκαν τα µέλη του Λεριακού Οµίλου Σκαφών.

Με τις δράσεις που υπήρχαν στο πρόγραµµα, κατάφεραν αυτές τις λίγες µέρες να γνωρίσουν καλύτερα το νησί της Λέρου µέσα από οργανωµένες ξεναγήσεις, να απολαύσουν εντυπωσιακό θέαµα παρακολουθώντας τη 2η Αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Ταχυπλόων Σκαφών VIPER RIBS και να ξανανταµώσουν µε θαλασσινούς φίλους, διασκεδάζοντας στην κεντρική δεξίωση µε ζωντανή µουσική και πλούσια πιάτα µέχρι το πρωί. Το τριήµερο τελείωσε µε ένα beach party που διοργάνωσε για τους συµµετέχοντες ο Λεριακός, την Κυριακή το µεσηµέρι. Ο δρόµος της επιστροφής ήταν δύσκολος, µε άσχηµο καιρό που έφτανε τα 7 µποφόρ, αλλά µε λίγες στάσεις σε ενδιάµεσα νησιά, η επιστροφή στη Σύρο έγινε µε απόλυτη ασφάλεια.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τη µικρή συµµετοχή σκαφών λόγω των δύσκολων καταστάσεων που περνάει η χώρα µας, αποδείχθηκε ότι ο θεσµός των Πανελληνίων συναντήσεων παραµένει ζωντανός, µε τους περισσότερους οµίλους της χώρας µας να δηλώνουν µε την παρουσία τους ότι η θάλασσα µας ενώνει.

Ο Όµιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου, ευχαριστεί πολύ το Λεριακό Όµιλο Σκαφών για τη ζεστή φιλοξενία του και την επιµονή του να πραγµατοποιηθεί η εκδήλωση, παρά τις τόσες δυσκολίες που προέκυψαν, δίνοντας στους οµίλους την ευκαιρία να διατηρήσουν το θεσµό των Πανελληνίων Συναντήσεων Οµίλων Φουσκωτών Σκαφών µε τη συµµετοχή τους.

Tags
Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου
Comodo SSL