Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Tέταρτη αποστολή «Σταγόνα αγάπης»

14 Οκτωβρίου, 2015

Tέταρτη αποστολή «Σταγόνα αγάπης»

Η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», ολοκλήρωσε την Πέµπτη 11 Σεπτεµβρίου 2014, την τέταρτη αποστολή «Σταγόνα αγάπης» για το «Ξεκίνηµα της Σχολικής Χρονιάς στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης».
Η δράση είχε χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς, µε βασικό σκοπό να είναι κοντά στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS στο ξεκίνηµα της νέας σχολικής χρονιάς. Μία αντιπροσωπεία µελών της Λέσχης επισκέφθηκε το χωριό για να προσφέρει σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισµό, µε στόχο τη βελτίωση αλλά και τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών δυνατοτήτων του χωριού.
Ο ηλεκτρονικός εξοπλισµός που παραδόθηκε είναι:
Ένας διαδραστικός πίνακας 77 ιντσών Turbo-X & µία τηλεόραση Turbo-X 39 ιντσών. Στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Χωριών, µας υποδέχτηκε ο Γενικός ∆ιευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κ. Γεώργιος  Πρωτόπαπας και ο ∆ιευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης κ. Πέτρος Παπαδάκης, ο οποίος µας ενηµέρωσε για τις δραστηριότητες του χωριού και µας ξενάγησε σε ένα από τα σπίτια του.
Τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης, είχαν ετοιµάσει ένα πίνακα ζωγραφικής µε θέµα τη θάλασσα, τον οποίο µας παρέδωσαν για να κοσµήσει το εντευκτήριό µας. Οι µικροί καλλιτέχνες-δηµιουργοί του πίνακα, ήταν σαφώς επηρεασµένοι από την εκδροµή µε τα φουσκωτά, το καλοκαίρι του 2014.
Η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερµά το Πλαίσιο για την ευαισθησία και το κοινωνικό του πρόσωπο, ενισχύοντας την τέταρτη αποστολή αγάπης για το 2014.

Comodo SSL