Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τα Ranieri International στην Ελλάδα από την εταιρεία Αφοι Μπισκίνη

13 Μαρτίου, 2020

Τα Ranieri International στην Ελλάδα από την εταιρεία Αφοι Μπισκίνη

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια όταν οι Αφοι Μπισκίνη προβλέποντας τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, ξεκίνησαν µία τολµηρή αλλά στρατηγικής σηµασίας όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, συνεργασία µε το ανερχόµενο στην Ευρωπαϊκή αγορά Ναυπηγείο της οικογένειας των αδελφών RANIERI.

Η συµφωνία αυτή εκτός από την αντιπροσώπευση και εισαγωγή των σκαφών Ranieri στην Ελλάδα έδινε το δικαίωµα της παραγωγής επιλεγµένων µοντέλων από το Ελληνικό Ναυπηγείο.

Από τότε, χιλιάδες σκάφη κατασκευάστηκαν από το Ναυπηγείο της ΠΟΣΕΙ∆ΩΝ, σκάφη που κατέκτησαν την αγορά και φηµίζονται για τις πολύ καλές γάστρες τους την αντοχή τους και τα υψηλά standards κατασκευής τους. Με την πάροδο του χρόνου, και λόγω διαφορετικών επιλογών ανάπτυξης, οι Αφοί RANIERI διασπάστηκαν σε 3 ξεχωριστές εταιρείες.

Σήµερα, η ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙ∆ΩΝ ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας µε την RANIERI INTERNATIONAL, την πιο δυναµική και ταχέως αναπτυσσόµενη Εταιρεία στην Ευρώπη η οποία διαθέτει ίσως την µεγαλύτερη γκάµα πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών από 4 έως 12 µέτρα.

Η συνεργασία αυτή αφορά την αποκλειστική αντιπροσώπευση και εισαγωγή όλων των σκαφών του Ιταλικού Ναυπηγείου αλλά επίσης προβλέπει και την παραγωγή στην Ελλάδα επιλεγµένων µοντέλων. Ήδη τα πρώτα σκάφη έχουν αρχίσει να πωλούνται στην Ελληνική αγορά και ένα δείγµα της τεράστιας γκάµας θα παρουσιαστεί το Μάιο στην έκθεση Βoat & Fishing Show.

Tags
Αφοι Μπισκίνη Ranieri International Αφοί Μπισκίνη Α.Ε.Β.Ε. Poseidon Boats
Comodo SSL