Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ταξίδι στο ακριτικό Καστελόριζο

6 Οκτωβρίου, 2015

Ταξίδι στο ακριτικό Καστελόριζο

Με τον ΟΦΣΕ στα πλαίσια του προγράµµατος «ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», διοργανώνουµε κάθε Πρωτοµαγιά ταξίδι σε διάφορα µικρά νησιά, ενισχύοντας µε τον τρόπο µας ηθικά και υλικά τους κατοίκους των νησιών αυτών. Φέτος, από 1-4 Μαΐου θα επισκεφτούµε  τη Σκύρο. Εκτός αυτού όµως, έξι µέλη µας, οι Γιάννης Τζιβιλογλου (αρχηγός αποστολής) µε συγκυβερνήτη τον Σπύρο Ανδριάντα, ο Αντώνης Παγώνης µε συγκυβερνήτη τον αδελφό του Ζαφείρη και ο Σπύρος Λατώς µε συγκυβερνήτη τον αδελφό του ∆ιονύση, θα επισκεφτούν από 29 Μαΐου έως 3 Ιουνίου το ακριτικό Καστελόριζο, µε ονοµασία της αποστολής «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ».

Οι σκοποί και οι λόγοι  της αποστολής  θα είναι:

  • 1) Κατάθεση στεφάνου στην νήσο ΡΩ,  πρόσφορα του ∆Σ του ΟΦΣΕ στο µνηµείο της κυράς της ΡΩ ∆έσποινας Αχλαδιώτη,
  • 2) Προσφοά παιδικών ενδυµάτων για το Νηπιαγωγείο και το ∆ηµοτικό σχολείο του νησιού, από τα µέλη του ΟΦΣΕ Αντώνη Παγώνη και Ζαφείρη Παγώνη, ιδιοκτήτες των καταστηµάτων «ΚΑΡΑΜΕΛΑ» και «ΦΡΑΟΥΛΙΝΟ» αντίστοιχα, και,
  • 3) Προσφορά επίπλωσης γραφείου για το ∆ήµο Καστελόριζου, από το µέλος µας Σπύρο Λατώ µε το οµώνυµο εργοστάσιο επίπλων. Είναι η µακρινότερη αποστολή του ΟΦΣΕ και η πρώτη επίσκεψη µας σαν όµιλος στο πανέµορφο αυτό νησί.
  • Για πληροφορίες, υπεύθυνος αποστολής είναι ο Ιωάννης Τζιβιλόγλου, κιν.6973308150.

Ευχαριστούµε θερµά το περιοδικό Boat & Fishing για τη φιλοξενία του δελτίου τύπου του οµίλου µας.

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL