Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νίκος Θαλασσινός

Τελετή παράδοσης του ταχύπλοου περιπολικού σκάφους SKIPPER 38 PATROL στο Λιμεναρχείο Μυκόνου

29 Μαΐου, 2024

Τελετή παράδοσης του ταχύπλοου περιπολικού σκάφους SKIPPER 38 PATROL στο Λιμεναρχείο Μυκόνου

Τελετή παράδοσης ενός υπερσύγχρονου ταχύπλοου περιπολικού σκάφους στη Λιμενική Αρχή της Μυκόνου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Γυαλό της Μυκόνου.

Στη δωρεά του ταχύπλοου σκάφους SKIPPER 38 PATROL προχώρησε το ελληνικό ναυπηγείο σκαφών BSK MARINE, εκπροσωπούμενο από τον Αλέξανδρο Σταυρουλάκη, τον Γιώργο Σταυρουλάκη και τον Δημήτρη Φιντιρίκο σε συνεργασία με το Florios Mykonos Foundation του επιχειρηματία Φλώριου Ασημομύτη.

Το SKIPPER 38 PATROL είναι σκάφος κλειστού τύπου, εξοπλισμένο με δύο κινητήρες Mercury 400HP, ικανούς να επιτύχουν ταχύτητες άνω των 65 mph. Διαθέτει συστήματα πλοήγησης και επικοινωνίας υψηλής τεχνολογίας, τα οποία θα ενισχύουν την επιχειρησιακή ικανότητα του Λιμεναρχείου.

Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, εκπροσωπώντας τον ΥΝΑΝΠ κ. Χρήστο Στυλιανίδη, η Βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, ο Α’ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δρόσος Ρείζης, ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Παρδάλης Κωνσταντίνος, o Λιμενάρχης Μυκόνου Πλοίαρχος Λ.Σ. Κτενάς Μιχαήλ καθώς και εκπρόσωποι της Περιφερειακής και της Δημοτικής Αρχής.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Skipper Bsk Marine Λιμενική Αρχή Μυκόνου Florios Mykonos Foundation Skipper 38 Patrol Ευάγγελος Κυριαζόπουλος Δρόσος Ρείζης Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παρδάλης Κωνσταντίνος Μύκονος Κτενάς Μιχαήλ
Comodo SSL