Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τελικός Μουντιάλ 2018: Η DTD στηρίζει την Κροατική ομάδα με τον δικό της τρόπο!

Ιούλιος 15, 2018

Τελικός Μουντιάλ 2018: Η DTD στηρίζει την Κροατική ομάδα με τον δικό της τρόπο!

Υψηλές προσδοκίες και μεγάλη αγωνία από τους οπαδούς της Κροατίας! Από το υπουργικό συμβούλιο μέχρι και την DTD, όλοι ντύνονται με φανέλες της εθνικής τους ομάδας και ζουν σε ρυθμούς μουντιάλ!

Η Κροατική DTD γνωστή για τις καλαμαριέρες που κατασκευάζει, δήλωσε την στήριξή της στη Κροατία παρουσιάζοντας μία σειρά χρωμάτων εμπνευσμένων από την εθνική ομάδα!

Η Κροατία είναι η αντίπαλος της Γαλλίας στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Προκρίνεται για πρώτη φορά σε τελικό, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την 3η θέση του 1998, την προηγούμενη κορυφαία της εμφάνιση σε Μουντιάλ. Τότε είχε φτάσει και πάλι στους «4» αλλά είχε αποκλειστεί στα ημιτελικά από την μετέπειτα πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία. Πρόκειται για ένα κράτος με πληθυσμό μόλις 4.000.000 κατοίκους. Επίσης, η Κροατία είναι η πρώτη βαλκανική χώρα που προκρίνεται σε τελικό Μουντιάλ.

Μέχρι και το υπουργικό συμβούλιο έγινε με… φανέλες της Εθνικής
Οι Κροάτες στους επτά ουρανούς και το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στο… υπουργικό συμβούλιο και στις εμφανίσεις τους! Σε ρυθμούς Μουντιάλ οι Κροατές υπουργοί και το συμβούλιο ήταν… βγαλμένο από τα γήπεδα της Ρωσίας. Οι αξιωματούχοι φόρεσαν τις φανέλες της εθνικής και πριν τα θέματα του Κράτους συζήτησαν λίγο για τις επιδόσεις της ομάδας του Ντάλιτς.

Σε ολόκληρη την χώρα, εκατοντάδες άνθρωποι θαυμάζουν και χειροκροτούν τους δικούς τους ήρωες. Οι πολίτες ελπίζουν ότι οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν κρατώντας ένα παγκόσμιο κύπελλο.

Tags
Κροατία DTD Μουντιάλ Ποδόσφαιρο
Comodo SSL