Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τέντες Σκαφών DeliCover Boat Protection

10 Σεπτεμβρίου, 2015

Τέντες Σκαφών DeliCover Boat Protection

Τέντες Σκαφών DeliCover Boat Protection

Οι τέντες σκαφών αποτελούν ένα από τα πιο σηµαντικά αξεσουάρ στο σκάφος. Προστατεύοντας τόσο το ίδιο από την φθορά του χρόνου όσο και το πλήρωµα από τον ήλιο, την ζέστη και τις διάφορες καιρικές συνθήκες. Που µπορεί να αντιµετωπίσουµε εν πλω.

Έχοντας αυτό ως δεδοµένο, η Delipoulios Marine Service επεκτείνει τις δραστηριότητές της παρουσιάζοντας µία νέα υπηρεσία κατασκευής και επισκευής. Σε τέντες σκαφών θέλοντας να προσφέρει στους φίλους της θάλασσας µια πιο ολοκληρωµένη πρόταση. Η DeliCover συστεγάζεται στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας Delipoulios Marine στο 24ο χλµ. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών όπου και κατασκευάζονται παντός είδους τέντες, σκίαστρα και καλύµµατα.

Μεταξύ άλλων η Delipoulios Marine Service προσφέρει συντήρηση, βελτίωση και επισκευή – ανακατασκευή παλαιών σκαφών, σέρβις κινητήρων και παροχή υποστήριξης στον χώρο που βρίσκεται το σκάφος, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και φυσικά εµπόριο σκαφών και κινητήρων. Όποια λοιπόν και αν είναι η εργασία που χρειάζεται το σκάφος σας, η Delipoulios Marine Service συνεχίζει να αποτελεί την πιο ολοκληρωµένη πρόταση στην Βόρεια Ελλάδα διαθέτοντας εµπειρία 35 ετών στον χώρο της µηχανοκίνητης θαλάσσιας αναψυχής.

Τηλέφωνο: 23920-92298, www.Delipoulios.gr -E-mail: delipoulios@gmail.com

Tags
Delipoulios Marine Αφοί Δεληπούλιου [jetpack-related-posts]
Comodo SSL