Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Θεσσαλονίκη: Σκάφη, Ψάρεμα και Θαλάσσιος Τουρισμός στο προσκήνιο στη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας!

3 Νοεμβρίου, 2022

Θεσσαλονίκη: Σκάφη, Ψάρεμα και Θαλάσσιος Τουρισμός στο προσκήνιο στη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας!

Λίγες ώρες μένουν μέχρι να ανοίξουν οι πύλες για τη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας, την έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022

Η 1η έκθεση για το Σκάφος, το Ψάρεμα και το Θαλάσσιο Τουρισμό στη βόρεια Ελλάδα, η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ώρα 13:00 και έως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ταυτόχρονα με την έκθεση Sea & Tourism Expo.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο κτίριο 13, το μεγαλύτερο των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, με είσοδο την εμβληματική πλατεία της ΧΑΝΘ.

Τι θα δουν οι επισκέπτες – ποιοι συμμετέχουν

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μικρά και μεγάλα σκάφη ελληνικών ναυπηγείων καθώς και σκάφη εισαγωγής, ναυτικούς κινητήρες και ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας, είδη ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας, είδη υποβρύχιας αλιείας και κατάδυσης, watersports, προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν το θαλάσσιο τουρισμό.

Οι εκθέτες σε αυτή την πρώτη έκθεση πλησιάζουν τους 150, όπου και παρουσιάζονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της έκθεσης. Δείτε ποιοι συμμετέχουν στην 1η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 εδώ: https://thessaloniki.boatfishingshow.gr/categories/ekthetes-2022

Πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων, συνεδρίων και events

Η PELAGIC EXPO για μία ακόμη φορά ετοιμάζει μια δυναμική διοργάνωση, με ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων και events καθόλη την διάρκεια της έκθεσης. Επιπλέον το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Συνέδριο με θέματα  τις «Προοπτικές του Θαλάσσιου Τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα» και «Προκλήσεις & Χρηματοδοτήσεις Επαγγελματικής Αλιείας» το οποίο συνδιοργανώνεται με το ka-business.gr. Συντονίστρια του συνεδρίου η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου με σημαντικούς ομιλητές από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

Στα πλαίσια της έκθεσης, κλαδικοί φορείς του χώρου της θάλασσας θα πραγματοποιήσουν ημερίδες, όπως η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής – Watersports Association Greece.

Τα σεμινάρια θα τα βρείτε εδώ: https://thessaloniki.boatfishingshow.gr/seminar

Μεγάλος διαγωνισμός, δώρο ηλεκτρικός εξωλέμβιος HAIBO στους επισκέπτες της έκθεσης ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ

Η Pelagic Expo, σε συνεργασία με την EVAL, διοργανώνουν μεγάλη κλήρωση για τους επισκέπτες της 1ης θαλασσινής – ναυτικής έκθεσης της Βόρειας Ελλάδας, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να αναζητήσουν το QR του διαγωνισμού σε γραφικά εντός της έκθεσης, να συμπληρώσουν τα στοιχειά τους και να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022.

Το δώρο είναι μεγάλης αξίας, και συγκεκριμένα μία ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή πλώρης με ενσωματωμένο GPS & Αυτόματο σύστημα πλοήγησης, μάρκας HAIBO, ευγενική χορηγία της EVAL.

Tags
Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Boat Show Έκθεση σκαφών Thessaloniki Boat & Fishing Show Έκθεση Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Έκθεση Ψάρεμα Boat and Fishing Show Έκθεση Watersports Έκθεση Αλιείας Boat & Fishing Show Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Θεσσαλονίκη
Comodo SSL