Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σε δυναμική τροχιά προετοιμασιών η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022

12 Αυγούστου, 2022

Σε δυναμική τροχιά προετοιμασιών η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022

Σε δυναμική τροχιά προετοιμασιών μπήκε ήδη η διπλή έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022, που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την Sea & Tourism Expo στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 4 – 6 Νοεμβρίου 2022.

Save the Date! | 4 – 6 Νοεμβρίου 2022

Σε δυναμική τροχιά προετοιμασιών μπήκε ήδη η διπλή έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022, που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την Sea & Tourism Expo στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 4 – 6 Νοεμβρίου 2022.

Η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 στοχεύει στην ολοκληρωμένη παρουσίαση των κλάδων της θαλάσσιας δραστηριότητας, το σκάφος, το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ και τον θαλάσσιο τουρισμό καθώς και να συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών και στην επίτευξη νέων συναλλαγών, στην βόρεια Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες όπως της Βουλγαρίας, της Αλβανίας και της Βόρειας Μακεδονίας.

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία, παρά τις δύσκολες συνθήκες, που σημείωσε η διοργάνωση στην Αθήνα, η επόμενη Boat & Fishing Show έρχεται ακόμα πιο δυναμικά στο προσκήνιο.

Ολοκληρώνονται οι αιτήσεις ενδιαφέροντος
Ανταποκρινόμενοι στο αυξημένο ενδιαφέρον εκθετών, μετά από επαφές με την διοίκηση της HELEXPO, η διπλή έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 – Sea & Tourism Expo, θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο και κεντρικότερο κτίριο, το 13 όπου βρίσκεται μπροστά από την πλατεία ΧΑΝΘ, στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες θα κινηθούν σε 4 κεντρικούς άξονες, θαλάσσιος τουρισμός, χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού σκάφους και σεμινάρια τεχνικών αλιείας και υποβρύχιας αλιείας.

7+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΗΝ THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW 2022:

  • – Πολλές πρώτες παρουσιάσεις σε μικρά και μεγάλα σκάφη αναψυχής (φουσκωτά – πλαστικά)
  • – Δελεαστικές προτάσεις και εκπτώσεις σε είδη εξοπλισμού, σκάφη, ναυτιλιακά, watersports και υπηρεσίες
  • – Συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι εταιρίες ηλεκτρονικών βοηθημάτων ναυσιπλοΐας (βυθόμετρα – gps – plotter – ηλεκτρικές άγκυρες κλπ.)
  • – Μεγάλη συμμετοχή από εταιρίες ειδών Αλιείας και Υποβρύχιας Αλιείας
  • – Εντυπωσιακά σεμινάρια – ημερίδες με θέμα ψάρεμα – ψαροτούφεκο – ναυτοσύνη
  • – Είναι η μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση με θέμα τη Θάλασσα από το 2011
  • – Αφορά τόσο τους επισκέπτες λάτρεις του σκάφους, των θαλάσσιων σπορ, του ψαρέματος – ψαροτούφεκου και της αυτόνομης κατάδυσης, αλλά και επαγγελματίες – εμπορικούς επισκέπτες.
  • – Πραγματοποιείται στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση από όλη την Βόρεια Ελλάδα και τις γύρω χώρες.

Tags
Θεσσαλονίκη Έκθεση σκαφών Έκθεση Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος Έκθεση Ψαροτούφεκο Έκθεση Watersports Έκθεση Αυτόνομης Κατάδυσης Έκθεση Αλιείας Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Θεσσαλονίκη
Comodo SSL