Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Διπλή σε μέγεθος η 2η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 | 20-22 Οκτωβρίου, ΔΕΘ

6 Μαΐου, 2023

Διπλή σε μέγεθος η 2η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 | 20-22 Οκτωβρίου, ΔΕΘ

Ετοιμάζεται διπλή σε μέγεθος και εκθέτες η φετινή έκθεση σκαφών, αλιείας και θαλάσσιου τουρισμού

Σε δυναμική τροχιά προετοιμασιών μπήκε ήδη η διπλή έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023, που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την Sea & Tourism Expo στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20-22 Οκτωβρίου 2023.

Save the Date! | 20-22 Οκτωβρίου 2023

https://thessaloniki.boatfishingshow.gr/

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της έκθεσης Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 το περσινό φθινόπωρο στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι λάτρεις της θάλασσας, θα έχουν ξανά την ευκαιρία να επισκεφτούν την μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας και στην Βόρεια Ελλάδα, όπου η γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει εύκολη επισκεψιμότητα και εξωστρέφεια στις χώρες των Βαλκανίων.

Η επιτυχία της πρώτης χρονιάς έθεσε τα θεμέλια για να διπλασιαστεί σε μέγεθος, έτσι η φετινή έκθεση θα είναι διπλή σε μέγεθος και εκθέτες, καλύπτοντας 10.000 τμ.!

Η ΕΡΤ3 παρουσιάζει την έκθεση και τους εκθέτες με συνεντεύξεις και παρουσιάσεις.

Την 1η έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show – Sea & Tourism Expo, επισκέφτηκαν περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες, από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τις γύρω βαλκανικές χώρες.

Συγκέντρωσε 120 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και υποδέχθηκε 823 εμπορικούς επισκέπτες με πρωτοφανή όγκο συμφωνιών και εμπορικών πράξεων αποτυπώνοντας τη δυναμική του κλάδου, τονώνοντας σε σημαντικό βαθμό τις πωλήσεις και τις εμπορικές συναλλαγές των επιχειρήσεων που συμμετείχαν τόσο σαν εκθέτες όσο και σαν επισκέπτες.

Αξίζει να αναφερθεί πως πάνω από το 90% των εκθετών δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι από την συμμετοχή τους και έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την επόμενη διοργάνωση.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ενδιαφέροντος
Για τους επαγγελματίες, η 2η ΤHESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW θα αποτελέσει την ευκαιρία να παρουσιάσουν σκάφη, προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα άλλο ΝΕΟ κοινό, στοχεύοντας στη δημιουργία νέων συνεργασιών στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα καθώς και τις γειτονικές χώρες.

Οι λάτρεις της θάλασσας, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας και στη Βόρεια Ελλάδα, όπου η γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει εύκολη επισκεψιμότητα.

Δηλώστε συμμετοχή στην 2η έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show!

Για τους επαγγελματίες του κλάδου, η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος εξασφαλίζει τη συμμετοχή και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών.  Κατεβάστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ εδώ!

Που θα πραγματοποιηθεί
Ανταποκρινόμενοι στο αυξημένο ενδιαφέρον εκθετών, μετά από επαφές με την διοίκηση της HELEXPO, η διπλή έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 – Sea & Tourism Expo, θα πραγματοποιηθεί στα δύο μεγαλύτερα και κεντρικότερα κτίρια, το Kτίριο 13 όσο και το 15, μπροστά από την πλατεία ΧΑΝΘ, στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες θα κινηθούν σε 4 κεντρικούς άξονες, θαλάσσιος τουρισμός, χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού σκάφους και σεμινάρια τεχνικών αλιείας και υποβρύχιας αλιείας.

Η Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει λοιπόν και φέτος το φθινόπωρο, το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις της θάλασσας, στις 20-22 Οκτωβρίου 2023, ενώ η επόμενη διοργάνωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί 7 – 10 Μαρτίου 2024.
 
Διαβάστε περισσότερα για την ΤHESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW 2023 εδώ:
https://thessaloniki.boatfishingshow.gr/

Η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 στοχεύει στην ολοκληρωμένη παρουσίαση των κλάδων της θαλάσσιας δραστηριότητας, το σκάφος, το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ και τον θαλάσσιο τουρισμό καθώς και να συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών και στην επίτευξη νέων συναλλαγών, στην βόρεια Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες όπως της Βουλγαρίας, της Αλβανίας και της Βόρειας Μακεδονίας.

7+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΗΝ THESSALONIKI BOAT & FISHINGSHOW 2023:

• Πολλές πρώτες παρουσιάσεις σε μικρά και μεγάλα σκάφη αναψυχής (φουσκωτά – πλαστικά)
• Δελεαστικές προτάσεις και εκπτώσεις σε είδη εξοπλισμού, σκάφη, ναυτιλιακά, watersports και υπηρεσίες
• Συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι εταιρίες ηλεκτρονικών βοηθημάτων ναυσιπλοΐας (βυθόμετρα – gps – plotter – ηλεκτρικές άγκυρες κλπ.)
• Μεγάλη συμμετοχή από εταιρίες ειδών Αλιείας και Υποβρύχιας Αλιείας
• Εντυπωσιακά σεμινάρια – ημερίδες με θέμα ψάρεμα – ψαροτούφεκο – ναυτοσύνη
• Είναι ημεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση με θέμα τη Θάλασσα από το 2011
• Αφορά τόσο τους επισκέπτες λάτρεις του σκάφους, των θαλάσσιων σπορ, του ψαρέματος – ψαροτούφεκου και της αυτόνομης κατάδυσης, αλλά και επαγγελματίες – εμπορικούς επισκέπτες.
• Πραγματοποιείται στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση από όλη την Βόρεια Ελλάδα και τις γύρω χώρες.

SAVE THE DATES
 
  
THESSALONIKI
BOAT & FISHING
SHOW 2023
 
Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
 
  20-22 Οκτωβρίου 2023
 
BOAT & FISHING
SHOW 2024
MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ  7-10 Μαρτίου 2024
Tags
Thessaloniki Boat & Fishing Show Έκθεση Boat & Fishing Show Έκθεση σκαφών Έκθεση Έκθεση Αλιείας Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Θεσσαλονίκη
Comodo SSL