Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Θεσσαλονίκη: Σκάφη, Ψάρεμα και Θαλάσσιος Τουρισμός στο προσκήνιο!

30 Οκτωβρίου, 2022

Θεσσαλονίκη: Σκάφη, Ψάρεμα και Θαλάσσιος Τουρισμός στο προσκήνιο!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της 1ης θαλασσινής έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Ελλάδα και αφορά τρεις βασικές θεματικές ενότητες, το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό.

Η 1η ναυτική – θαλασσινή έκθεση για το Σκάφος, το Ψάρεμα και το Θαλάσσιο Τουρισμό στη βόρεια Ελλάδα, η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 13:00, ταυτόχρονα με την έκθεση Sea & Tourism Expo.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο κτίριο 13, το μεγαλύτερο των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, με είσοδο την εμβληματική πλατεία της ΧΑΝΘ.

Τι θα δουν οι επισκέπτες – ποιοι συμμετέχουν
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μικρά και μεγάλα σκάφη ελληνικών ναυπηγείων καθώς και σκάφη εισαγωγής, ναυτικούς κινητήρες και ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας, είδη ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας, είδη υποβρύχιας αλιείας και κατάδυσης, watersports, προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν το θαλάσσιο τουρισμό.

Οι εκθέτες σε αυτή την πρώτη έκθεση πλησιάζουν τους 150, όπου και παρουσιάζονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της έκθεσης. Δείτε ποιοι συμμετέχουν στην 1η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 εδώ: https://thessaloniki.boatfishingshow.gr/categories/ekthetes-2022/

Πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων, συνεδρίων και events
Η PELAGIC EXPO για μία ακόμη φορά ετοιμάζει μια δυναμική διοργάνωση, με ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων και events καθόλη την διάρκεια της έκθεσης. Επιπλέον το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Συνέδριο με θέματα  τις «Προοπτικές του Θαλάσσιου Τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα» και «Προκλήσεις & Χρηματοδοτήσεις Επαγγελματικής Αλιείας» το οποίο συνδιοργανώνεται με το ka-business.gr. Συντονίστρια του συνεδρίου η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου με σημαντικούς ομιλητές από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

Στα πλαίσια της έκθεσης, κλαδικοί φορείς του χώρου της θάλασσας θα πραγματοποιήσουν ημερίδες, όπως η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής – Watersports Association Greece.

Τα σεμινάρια θα ανέβουν τις επόμενες ημέρες εδώ:
https://thessaloniki.boatfishingshow.gr/seminar/

Μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε Ελλάδα και Βαλκανικές χώρες

Τέλος, πριν την έκθεση, θα διοργανωθεί μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, συνολικού κόστους άνω των 80.000€, προκειμένου να προωθηθεί η συμμετοχή των εκθετών σε ένα μεγάλο δυναμικό κοινό, όπως αυτό της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας αλλά και επιχειρηματίες και λάτρεις της θάλασσας από τις γύρω χώρες όπως Βουλγαρία, Αλβανία κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 | Sea & Tourism Expo μπορείτε να επισκεφθείτε το site: https://thessaloniki.boatfishingshow.gr/

📌 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
(ΔΕΘ HELEXPO – HALL 13)

🅿️ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

🕒 Ωράριο: Παρασκευή 13:00 – 21:00, Σάββατο / Κυριακή:10:00 – 21:00

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
BOAT & FISHING SHOW 2023        MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ           9-12 Μαρτίου 2023

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Έκθεση Ψαροτούφεκο Έκθεση Watersports Έκθεση Αυτόνομης Κατάδυσης Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Έκθεση Αλιείας Έκθεση σκαφών Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Θεσσαλονίκη Έκθεση Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Έκθεση Ψάρεμα
Comodo SSL