Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Το σκάφος ξέμεινε μεσοπέλαγα, λόγω ...έλλειψης καυσίμων

18 Αυγούστου, 2023

Το σκάφος ξέμεινε μεσοπέλαγα, λόγω ...έλλειψης καυσίμων

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας ότι ιστιοφόρο σκάφος σημαίας Ιταλίας, πλέει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης στο πηδάλιο και πιθανής έλλειψης καυσίμων, στην θαλάσσια περιοχή πλησίον αεροδρομίου Κεφαλληνίας, με τέσσερεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Στη περιοχή έσπευσε Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα ιδιωτικό σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, τα οποία εντόπισαν το εν λόγω ιστιοφόρο σκάφος με τους επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους.

Στη συνέχεια κατέφθασε το Ρ/Κ «ΜΑΚΗΣ» Ν.Α. 546, το οποίο ρυμούλκησε το ιστιοφόρο σκάφος με ασφάλεια στον λιμένα Αργοστολίου, συνοδεία του Περιπολικού σκάφους.

Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου σκάφους μέχρι τη προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Κεφαλονιά Σκάφος ξέμεινε από καύσιμα
Comodo SSL