Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τουρνουά κυπρίνου

28 Ιανουαρίου, 2015

Τουρνουά κυπρίνου

Τουρνουά κυπρίνου

1ο Τουρνουά µεγαλύτερου κυπρίνου από τον Α.Σ.Ε.Α.Κ. – Ν. Πλαστήρας

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα βρεθήκαµε σε ένα τουρνουά ψαρέµατος Κυπρίνου διεθνών προδιαγραφών, ο οποίος διοργανώθηκε από το σύλλογο Α.Σ.Ε.Α. Καρδίτσας

«Ο Νικόλαος Πλαστήρας», στη µαγευτική λίµνη Σµοκόβου.

Ο αγώνας µε τα 32 ζευγάρια των δύο ατόµων, είναι ο µεγαλύτερος που έχει διοργανωθεί ποτέ στη χώρα µας. Αθλητές που ανήκουν σε συλλόγους της δύναµης της ΕΟΥ∆Α, αλλά και φίλοι του ψαρέµατος από όλη την Ελλάδα, παραβρέθηκαν σε αυτή τη µεγάλη διοργάνωση. Πέρα από τους συνηθισµένους κανονισµούς αγώνων κυπρίνου, το 1ο τουρνουά µεγαλύτερου κυπρίνου είχε την ιδιαιτερότητα ότι καταµετρούνταν µόνο το µεγαλύτερο αλίευµα από κάθε συµµετέχουσα οµάδα. Έτσι, τα αποτελέσµατα µετά το πέρας των 72 ωρών διάρκειας του αγώνα, έχουν ως εξής:

1ο µεγαλύτερο ψάρι : 9.400 kg. Κακάβας – Ντόβολος,

ΑΣΕΑ Καρδίτσας..

2ο µεγαλύτερο ψάρι: 8.100 kg. Καραντζιούλας – Πανούσης, ΑΣΕΑ Πτολεµαΐδας.

3ο µεγαλύτερο ψάρι : 7600 kg Γιοβάνης – Αποστολίδης, ΑΣΕΑ Κοζάνης .

Ο ανταγωνισµός του αγώνα ήταν πάρα πολύ µεγάλος και τα παραπάνω αποτελέσµατα ανατράπηκαν εκατοντάδες φορές µέχρι να καταλήξουν στην τελική τους µορφή. Χαρακτηριστικό ότι βγήκε πολύ µεγάλος αριθµός ψαριών, τα οποία φυσικά ξαναγύρισαν όλα µε απόλυτη ασφάλεια στο φυσικό τους περιβάλλον.

Ο Α.Σ.Ε.Α. Καρδίτσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δηµόσια όλους τους χορηγούς για τη στήριξή τους στην προσπάθεια του να διοργανώσει έναν τόσο δύσκολο αγώνα, και δίνει το επόµενο ραντεβού µε τους φίλους του ψαρέµατος σε γλυκά νερά, στις 13-16 Νοεµβρίου.

Τηλ. επικοινωνίας: 6985729399.

Tags
Τουρνουά Αλιείας Κυπρίνος
Comodo SSL