Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τραγική απώλεια στο ψαροντούφεκο - νεκρός 24χρονος στην Επίδαυρο

20 Οκτωβρίου, 2022

Τραγική απώλεια στο ψαροντούφεκο - νεκρός 24χρονος στην Επίδαυρο

Ένας νέος άνθρωπος, 24 ετών έχασε τη ζωή του ασκώντας το αγαπημένο του χόμπι.

Κι ενώ ξεκίνησαν μαζί με το ζευγάρι του για ψαροντούφεκο στη περιοχή της αρχαίας Επιδαύρου, σε μία βουτιά απομακρύνθηκε ο ένας από τον άλλο, όπως συνήθως συμβαίνει, που αποτέλεσε και την τραγική τελευταία βουτιά του νεαρού.

Καθώς η ανάδυση δεν ήρθε ποτέ, ο φίλος του, άρχισε να τον αναζητά χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του boatfishing.gr ο 24χρονος, χτύπησε σε μεγάλο βάθος ένα ροφό και προσπάθησε στη συνέχεια να τον ξεβραχώσει χωρίς αποτέλεσμα. Παρά το νεαρό τις ηλικίας του, έκανε χρόνια ψαροντούφεκο και είχε μεγάλες δυνατότητες σε επιδόσεις.

Στη συνέχεια ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του όπου και βρέθηκε το σώμα του. Λόγω του ότι το βάθος που εντοπίστηκε η σωρός ήταν πολύ μεγάλο, χρειάστηκαν να επέμβουν δύτες για να τον ανασύρουν κοντά στη περιοχή Πολεμάρχα.

Το άψυχο σώμα παρέλαβε το ΕΚΑΒ Αργολίδας και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Λυγουρίου όπου διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατος του.

Το Λιμεναρχείο Κορίνθου – Λιμενικός Σταθμός Παλαιάς Επιδαύρου έχουν αναλάβει την περαιτέρω έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νέος σε ηλικία ψαροντουφεκάς, έχασε τη ζωή του.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Comodo SSL