Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τραγωδία με 34χρονο ψαρά - Μπλέχτηκε στα δίχτυα και πνίγηκε αβοήθητος

29 Αυγούστου, 2020

Τραγωδία με 34χρονο ψαρά - Μπλέχτηκε στα δίχτυα και πνίγηκε αβοήθητος

Πάτρα: Ένας 34χρονος, εργαζόμενος σε αλιευτικό βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από το αλιευτικό στο οποίο εργαζόταν. Κανείς δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει…

Ο τραγικός επίλογος της ζωής του 34χρονου με καταγωγή από την Αίγυπτο γράφτηκε στην Κάτω Αχαΐα στην Πάτρα την ώρα που εργαζόταν.

Έπεσε από το αλιευτικό και στη συνέχεια μπλέχτηκε στα δίχτυα που ήταν απλωμένα για τις ανάγκες του ψαρέματος. Δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει κανείς και πνίγηκε.

Στη συνέχεια ο 34χρονος μεταφέρθηκε στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας.

Από το λιμενικό γίνεται προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα.

thebest.gr

Το δελτίο τύπου του λιμενικού σώματος:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, από τον κυβερνήτη του Α/Κ σκάφους «ΠΑΝΑΓΙΑ» Ν.Π. 11005 ότι ο 34χρονος αλλοδαπός αλιεργάτης, που επέβαινε επί του σκάφους, κατά την διάρκεια πραγματοποίησης αλιείας, παρασύρθηκε από το αλιευτικό εργαλείο των διχτυών και έπεσε στη θάλασσα.
Ο 34χρονος εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από παραπλεόντα σκάφη χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε αρχικά στην ιχθυόσκαλα Πατρών και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από τη Λιμενική Αρχή Πατρών, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.
Tags
νεκρός ψαράς Πάτρα [jetpack-related-posts]
Comodo SSL