Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τραυματισμός 59χρονου λουόμενου από ταχύπλοο στο Μαρμάρι - Συνελήφθη ο χειριστής του

25 Ιουλίου, 2020

Τραυματισμός 59χρονου λουόμενου από ταχύπλοο στο Μαρμάρι - Συνελήφθη ο χειριστής του

Στο πόδι τραυματίστηκε 59χρονος λουόμενος από ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Μαρμάρι Καρύστου ο οποίος είχε απομακρυνθεί σε μεγάλη απόσταση από την ακτή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 59χρονος είχε απομακρυνθεί σε μεγάλη απόσταση από την ακτή, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να γίνει αντιληπτός από τον 38χρονο χειριστή του ταχύπλοου, ο οποίος συνελήφθη.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καρύστου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας για περαιτέρω εξετάσεις.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καρύστου για τραυματισμό 61χρονου λουόμενου από ταχύπλοο σκάφος στην θαλάσσια περιοχή «ΖΑΣΤΑΝΙ» Μαρμαρίου δήμου Καρύστου.

Ο 61χρονος μεταφέρθηκε άμεσα από τον 38χρονο κυβερνήτη και μοναδικό επιβαίνοντα του Τ/Χ σκάφους «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» Λ.Ε. 1475 στον λιμένα Μαρμαρίου όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη αρχικά στο «ΔΙΟΚΛΕΙΟ» Γ.Ν. Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εξάρθρωση αριστερού ισχίου και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γ.Ν. Χαλκίδας για περαιτέρω αντιμετώπιση και αποκατάσταση.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρύστου, ενώ ο Κυβερνήτης του ταχύπλοου, συνελήφθη.

Tags
Θαλάσσιο Ατύχημα Μαρμάρι
Comodo SSL