Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τρελή “λαμογιά”: Έβαλαν βαρίδια μέσα στα ψάρια για να κερδίσουν σε διαγωνισμό ψαρέματος – Αποκαλυπτικό Video

12 Οκτωβρίου, 2022

Τρελή “λαμογιά”: Έβαλαν βαρίδια μέσα στα ψάρια για να κερδίσουν σε διαγωνισμό ψαρέματος – Αποκαλυπτικό Video

Σε διάφορα γνωστά διεθνή ΜΜΕ, όπως η Washington Post και οι New York Times έχει κυκλοφορήσει μια κάπως ιδιαίτερη ιστορία: Δύο άντρες κλέβουν σε ένα διαγωνισμό ψαρέματος, γεμίζοντας τα ψάρια τους με βαρίδια για να αποσπάσουν το βραβείο της βαρύτερης ψαριάς.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο κατοίκους του Κλίβελαντ των ΗΠΑ, οι οποίοι φέρονται να έχουν πολλάκις συμμετάσχει και αποσπάσει βραβεία σε διαγωνισμούς ψαρέματος, οι οποίοι φαίνονται ξεκάθαρα να γεμίζουν τα ψάρια που έχουν πιάσει με μικρά στρογγυλά βαρίδια.

Όπως φαίνεται στα πλάνα το γεγονός εξόργισε τους άλλους συμμετέχοντες και οι “δράστες” γλίτωσαν παρά τρίχα το λιντσάρισμα. Εκτός από τα βαρίδια που βρήκαν μέσα στα ψάρια, οι δύο ψαράδες είχαν καταφέρει να χώσουν και φιλέτα άλλων ψαριών.

Ο ένας από τους “επιτήδειους” έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, αλλά ο άλλος που δεν κατάφερε να αποδράσει από τον… τόπο του εγκλήματος έγκαιρα, στέκεται ακίνητος και αμίλητος εμφανώς τρομοκρατημένος από τους εξοργισμένους ψαράδες που τον έχουν περικυκλώσει και τον απειλούν φωνάζοντας.

Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral, με πολλούς ανθρώπους να σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πώς άλλο ένα τέτοιο σκάνδαλο τους τράβηξε απρόσμενα την προσοχή.

Το ίντερνετ έχει γίνει μια πηγή «αποκάλυψης» πολλών τέτοιων μικρών απατών, όπως για παράδειγμα ένα άλλο βίντεο δείχνει στον κόσμο πώς μπορεί κανείς να κλέψει σε ένα παιχνίδι πόκερ. Αλλά οι περιφερειακοί διαγωνισμοί ψαρέματος δεν είχαν ποτέ ξανά αποσπάσει περισσότερη προσοχή από ότι τώρα.

Πηγή: cibum.gr

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Αγώνας Ψαρέματος Διαγωνισμός Ψαρέματος
Comodo SSL