Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τρόμος στη θάλασσα για δυο Χανιώτες ψαροτουφεκάδες που βρέθηκαν στη ρότα σκάφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιούλιος 20, 2020

Τρόμος στη θάλασσα για δυο Χανιώτες ψαροτουφεκάδες που βρέθηκαν στη ρότα σκάφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόμος στη θάλασσα για δυο Χανιώτες ψαροτουφεκάδες – Βίντεο καταγράφει την αγωνιώδη προσπάθειά τους να γλιτώσουν από σκάφος που κατευθύνεται κατά πάνω τους (vid)

Ένας από τους μεγαλύτερους ίσως κίνδυνους για τους ψαροτουφεκάδες είναι τα διερχόμενα σκάφη. Και κυρίως αυτά που οι καπετάνιοι τους δεν επιδεικνύουν την απαιτούμενη προσοχή αγνοώντας τις σημαδούρες των δυτών που προειδοποιούν ότι στο σημείο βρίσκεται ψαροτουφεκάς.

Τέτοια περιστατικά μπορεί να έχουμε ζήσει όλοι μας, είτε σαν χειριστές σκάφους, είτε σαν ψαροτουφεκάδες. Η αναδημοσίευση γίνεται για να εφιστήσουμε την προσοχή, και όλοι μας να είμαστε πιο προσεχτικοί.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που ανάρτησε η Ευτυχία Πενταράκη στην σελίδα του Γαύδος FM 88.8 στο youtube και το οποίο τράβηξε ένας Χανιώτης ψαροτουφεκάς που ξαφνικά είδε ένα σκάφος να κινείται κατά πάνω του.

Το βίντεο καταγράφει τις στιγμές αγωνίες που έζησε ο ίδιος αλλά και ακόμα ένας ψαροτουφεκάς, μέχρι ο καπετάνιος του σκάφους ακούσει τις φωνές τους και αλλάξει κατεύθυνση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Πηγή: kriti360.gr

Tags
Χανιά Θαλάσσιο Ατύχημα Υποβρύχια Αλιεία
Comodo SSL