Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Tuna Fever 2017 - Αλιευτικός Τουρισμός στην Κροατία

15 Ιουλίου, 2017

Tuna Fever 2017 - Αλιευτικός Τουρισμός στην Κροατία

Ο συνεργάτης μας Ηλίας Κυριακάκης, προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας ερασιτεχνικής αλιείας της Κροατίας (Big Game Fishing Croatia) θα πάει στο Split όπου θα διεξαχθεί αγώνας αλιείας ανοιχτής θαλάσσης με τίτλο Tuna Fever 2017, από τις 23 μέχρι και τις 27 Αυγούστου και σε επόμενο άρθρο θα μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από αυτό.

Το ετήσιο τουρνουά προσελκύει ερασιτέχνες αλιείς από όλη την Ευρώπη και θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά αλιείας ανοιχτής θαλάσσης της ηπείρου μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι συνδιοργανωτής του τουρνουά είναι ο Οργανισμός Τουρισμού της Rogoznica, που είναι μια μικρή πόλη-λιμάνι δίπλα στο Split από την οποία ξεκινούν για τον αγώνα τα αλιευτικά σκάφη των συμμετεχόντων. Έτσι οι Κροάτες αναπτύσσουν τον αλιευτικό τουρισμό, ενισχύουν το τουριστικό ρεύμα στη χώρα τους και προσελκύουν υψηλού οικονομικού επιπέδου επισκέπτες που φυσικά εκτός από τις συγκινήσεις του αγώνα, γνωρίζουν τη χώρα, περνούν καλά και αφήνουν το πολύτιμο συνάλλαγμα τους που βοηθά στην ανάπτυξη της περιοχής.

Το ακούς Ελλάδα, που έχεις τη μικρότερη αναλογική ετήσια ποσόστωση στην κατανομή για την αλιεία του Τόνου και που την απαγορεύεις εντελώς στους ερασιτέχνες ψαράδες;

Tags
Rogoznica Ηλίας Κυριακάκης Big Game Fishing Croatia Αλιευτικός Τουρισμός Αγώνας Ψαρέματος Κροατία Tuna Fever Big Game Fishing
Comodo SSL