Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Βενετία: κρουαζιερόπλοιο έχασε τον έλεγχο την ώρα που οδηγούνταν στην προβλήτα

2 Ιουνίου, 2019

Βενετία: κρουαζιερόπλοιο έχασε τον έλεγχο την ώρα που οδηγούνταν στην προβλήτα

Πανικό προκάλεσε ένα τεράστιο κρουαζιερόπλοιο στη Βενετία, όταν χάθηκε ο έλεγχος την ώρα που οδηγούνταν στην προβλήτα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε άλλο, μικρότερο σκάφος.

Το κρουαζιερόπλοιο Msc Opera οδηγούνταν από ρυμουλκό στο λιμάνι της Βενετίας. Όμως, εξαιτίας ηλεκτρονικής βλάβης χάθηκε ο έλεγχος, τη στιγμή που η λιμνοθάλασσα ήταν γεμάτη πλεούμενα.

Τελικά το κρουαζιερόπλοιο προσέκρουσε σε μικρότερο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 130 άνθρωποι, αλλά και στην προβλήτα. Χάθηκε ο έλεγχος του κρουαζιερόπλοιου και έπεσε σε πλοιάριο. Πέντε από τους επιβάτες του πλοιάριου τραυματίστηκαν. Η στιγμή της σύγκρουσης του κρουαζιερόπλοιου με το πλοιάριο.

Από τη σύγκρουση, κάποιοι από τους επιβάτες του πλοιάριου κατέληξαν στο νερό. Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο. Στο ύψους 54 μέτρων και μήκους 275 μέτρων κρουαζιερόπλοιο επέβαιναν 2.679 επιβάτες.

Μετά τη σύγκρουση έγινε διαδήλωση από την οργάνωση “Όχι μεγάλα πλοία”, το ατύχημα έγινε σε μια περίοδο που έχει αναζωπυρωθεί η συζήτηση για το αν θα πρέπει να επιτρέπεται ο ελλιμενισμός τεράστιων κρουαζιερόπλοιων στη Βενετία.

https://www.youtube.com/watch?v=qZN7InoEqc0&

Tags
Βενετία Σύγκρουση πλοίων Σύγκρουση σκάφους Κρουαζιερόπλοιο
Comodo SSL