Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Βοριάδες μέχρι και 10 μποφόρ στο Αιγαίο την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

24 Σεπτεμβρίου, 2018

Βοριάδες μέχρι και 10 μποφόρ στο Αιγαίο την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

Απότομη είσοδος του φθινοπώρου την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 – Νεότερα

Τη Δευτέρα 24/09 οι μέγιστες θερμοκρασίες αναμένεται να διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα, όμως από το απόγευμα και από τα βόρεια οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει αισθητά. Ο παρακάτω χάρτης δείχνει τη μεταβολή των μεγίστων θερμοκρασιών την Τρίτη 25/09 σε σχέση με τις αντίστοιχες μέγιστες της Κυριακής 23/09.

Παρατηρούμε ότι ο υδράργυρος θα υποχωρήσει πάνω από 10 βαθμούς, κυρίως στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, όμως σε όλη τη χώρα η πτώση θα είναι ιδαιίτερα αισθητή καθώς ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν όχι μόνο στα πελάγη αλλά και σε ηπειρωτικά τμήματα. Επιπρόσθετα, τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν μια περαιτέρω ενίσχυση των ανέμων από το μεσημέρι της Τετάρτης και ιδιαίτερα την Πέμπτη όποτε και περιμένουμε υψηλό κυματισμό τα πελάγη και ανέμους 8, 9 ακόμα και 10 μποφόρ στο κεντρικό αιγαίο (Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο).

Μπορείτε να δείτε την πρόγνωση της έντασης των ανέμων από το Ανεμολόγιο. Νεότερα για την εξέλιξη του καιρού και για τις περιοχές όπου αναμένονται βροχοπτώσεις θα παρουσιάζουμε σε συχνές ανανεώσεις των ανακοινώσεων.

Πηγή: meteo.gr

 

Tags
Κακοκαιρία Καιρός Αιγαίο [jetpack-related-posts]
Comodo SSL