Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Βρέθηκαν περίστροφα όπλα σε Βουλιαγμένη και Σαλαμίνα

Ιούνιος 2, 2021

Βρέθηκαν περίστροφα όπλα σε Βουλιαγμένη και Σαλαμίνα

Βρέθηκαν περίστροφα όπλα σε Βουλιαγμένη και Σαλαμίνα με τις αρμόδιες Λιμενικές αρχές να διενεργούν αντίστοιχες προανακρίσεις

Το περίστροφο στη Σαλαμίνα, εντόπισε ένας λουόμενος που έκανε το μπάνιο του. Το όπλο ήταν σε βάθος μόλις 20 εκατοστών και σε απόσταση ενάμιση μέτρο από την παραλία στην θαλάσσια περιοχή «Μπατσί». Άμεσα ενημερώθηκε το λιμεναρχείο με στελέχη της υπηρεσίας να μεταβαίνουν επί τόπου για να παραλάβουν το περίστροφο.

Στη Βουλιαγμένη, το όπλο εντόπισε ιδιώτης στον όρμο της περιοχής σε βραχώδες τμήμα της ακτής. Τα στελέχη του Λιμενικού που μετέβησαν εκεί, πέρα από το πυροβόλο όπλο βρήκαν και 4 σφαίρες.

Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της 30/05, το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για ανεύρεση περίστροφου πυροβόλου όπλου από ιδιώτη, στη θαλάσσια περιοχή “ΜΠΑΤΣΙ” βόρεια ν. Σαλαμίνας.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου περισυνέλεξαν το περίστροφο πυροβόλο όπλο, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση περίπου ενάμιση (1,5) μέτρου από την ακτή και σε βάθος περίπου είκοσι (20) εκατοστών.

Το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά πρόκειται να παραδώσει στην ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά το ανωτέρω όπλο για την περαιτέρω προανάκριση.

Ενημερώθηκε την Κυριακή 30/05, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, για ανεύρεση περίστροφου πυροβόλου όπλου, στη θαλάσσια περιοχή εντός του όρμου Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα σε βραχώδες τμήμα της ακτής.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν ανάμεσα σε βράχια ένα περίστροφο πυροβόλο όπλο, μαζί με τέσσερις (04) σφαίρες.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Tags
Σαλαμίνα Βρέθηκε όπλο Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης
Comodo SSL