Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

WEBINARS 2021 - LIVE στον υπολογιστή σας!

12 Μαρτίου, 2021

WEBINARS 2021 - LIVE στον υπολογιστή σας!

LIVE τα σεμινάρια της Έκθεσης ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show στον υπολογιστή σας!

H απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης για απαγόρευση εκδηλώσεων υψηλής επισκεψιμότητας αλλά και τα αυστηρά μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, καθιστούν αντικειμενικά αδύνατη την διοργάνωση της έκθεσης ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – BOAT & FISHING SHOW 2021 τον Μάρτιο.

Όμως ο κορυφαίος θεσμός της Θάλασσας, “δεν θα σιγήσει”, καθώς τις ημέρες της Έκθεσης, θα διοργανώσει μία σειρά από WEBINARS, Σεμινάρια που θα μεταδίδονται σε live streaming και θα μπορείτε να τα παρακολουθείτε όλοι εσείς δωρεάν, απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή σας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ: [ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ]

Ακολουθήστε τα social media της έκθεσης για να ενημερωθείτε και να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια:

– https://www.facebook.com/BoatFishingShow

– http://www.youtube.com/boatfishing

Κάθε χρόνο, η έκθεση Boat & Fishing Show πλαισιώνεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων για ναυτοσύνη, συντήρηση σκάφους, ηλεκτρονικά βοηθήματα, βυθόμετρα, κατάδυση και φυσικά για όλες τις τεχνικές ψαρέματος.

Όλοι εμείς στην Pelagic Expo βρισκόμαστε σε εγρήγορση, σχεδιάζοντας το μέλλον, παρά τις αντίξοες συνθήκες και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα ώστε μόλις η εκθεσιακή δραστηριότητα επιτραπεί, η Boat & Fishing Show να είναι έτοιμη να υποδεχτεί ξανά τους φίλους της Θάλασσας!

Tags
Έκθεση σκαφών Έκθεση Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος Boat and Fishing Show Έκθεση Watersports Έκθεση Αυτόνομης Κατάδυσης Boat & Fishing Show Έκθεση Αλιείας Σεμινάρια Webinars 2021 Περιοδικό Boat & Fishing Webinars Σεμινάριο Αλιείας Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα
Comodo SSL