Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η ΥΑΜΑΗΑ χορηγός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 470

3 Αυγούστου, 2017

Η ΥΑΜΑΗΑ χορηγός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 470

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην κατηγορία 470, διεξήχθη το διάστημα 7-15 Ιουλίου 2017 στην Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.
Η  ΥΑΜΑΗΑ – ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ αποτέλεσε τον  υπερήφανο Χορηγό Τίτλου της πιο σημαντικής εκδήλωσης, της κλάσης 470, σε παγκόσμιο επίπεδο για φέτος. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα, ότι υπήρξε ρεκόρ συμμετοχών αθλητών και χωρών, που ξεπέρασε τις  διοργανώσεις των τελευταίων ετών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης και φυσικά όλα τα σκάφη «ντύθηκαν» ΥΑΜΑΗΑ, και παρά την απουσία των κατάλληλων καιρικών συνθηκών για ιστιοπλοϊα,  έγιναν συναρπαστικές ιστιοδρομίες.

Το χρυσό μετάλλιο στους άνδρες κατέκτησε η Αυστραλία, με χορηγό του πληρώματος επίσης τη ΥΑΜΑΗΑ ΜOTOR CORPORATION. Στις γυναίκες οι Πολωνέζες κατάκτησαν το πρώτο σκαλί του βάθρου.

Οι υποστηριζόμενοι από τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Ολυμπιονίκες Μάντης–Καγιαλής, μετά από μια σειρά από δυσκολίες κατάφεραν τελικά και μπήκαν στη δεκάδα των καλύτερων ιστιοπλόων του κόσμου. Την 10η θέση στις γυναίκες κατέκτησαν και οι Μπόζη-Κλωναρίδου.

Το πρωτάθλημα τίμησε με την παρουσία του ο κ. Τ. Κιμούρα, Executive Vice President της ΥΑΜΑΗΑ MOTOR CORPORATION,  o οποίος παρακολούθησε και από τη θάλασσα πολλές από τις ιστιοδρομίες, μαζί με τους επικεφαλής του Marine Division της ΥΑΜΑΗΑ ΜΟΤΟR EUROPE και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ κ. Σ. Χατζίκο.

Ο χώρος της ιστιοπλοΐας και οι συγκινήσεις που προσφέρει, αντανακλούν με τον καλύτερο τρόπο τις αρετές του brand ΥΑΜΑΗΑ. Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και η ΥΑΜΑΗΑ  ΜΟΤΟR CORPORATION έχουν στρατηγικά επιλέξει να βρίσκονται πολύ κοντά στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Κατά την τελετή λήξεως, το έπαθλο της συμμετοχής στο Medal Race παρέδωσε στους Μάντη – Καγιαλή ο κ. Λειβαδίτης, Διευθυντής του κλάδου Μarine & Retail.

Tags
Μοτοδυναμική ΑΕ Yamaha Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 470 Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Comodo SSL