Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Το υπουργείο Ναυτιλίας θέτει υπό την αιγίδα του τη θαλασσινή έκθεση Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show 2023

14 Φεβρουαρίου, 2023

Το υπουργείο Ναυτιλίας θέτει υπό την αιγίδα του τη θαλασσινή έκθεση Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show 2023

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στηρίζει έμπρακτα την διπλή έκθεση «Boat & Fishing Show και Sea & Tourism Expo», θέτοντας υπό την αιγίδα του τη μεγαλύτερη θαλασσινή έκθεση που πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Η Boat & Fishing Show θα αποτελέσει και αυτή τη χρονιά το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται με 3 βασικούς άξονες, το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, συμμετέχουν εταιρίες σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, ηλεκτρονικών, ναυτιλιακών, ειδών αλιείας, υποβρύχιας αλιείας, καταδυτικών κέντρων, σχολές ταχυπλόων, water sports, και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τη θαλάσσια δραστηριότητα.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, χωρίς πλέον υγειονομικούς περιορισμούς, η φετινή Boat & Fishing Show αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ αποτελώντας τα τελευταία χρόνια τη θαλασσινή έκθεση με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και την υψηλότερη επισκεψιμότητα.

Αποτελεί σημείο συνάντησης επαγγελματιών και φίλων της θάλασσας από όλη Ελλάδα, ενώ εμπλουτίζεται από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:

Πέμπτη/Παρασκευή: 15:00- 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά ανά 30′ από μετρό ΣΤΑΘΜΟΣ «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ»

Πληροφορίες / Συμμετοχές: https://www.boatfishingshow.gr/

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Boat & Fishing Show Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Έκθεση σκαφών Έκθεση Ψάρεμα Έκθεση Watersports
Comodo SSL