Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ζάκυνθος: σκάφος βγήκε στη παραλία Ναυάγιο… με ερπύστριες! (ΒΙΝΤΕΟ)

7 Σεπτεμβρίου, 2022

Ζάκυνθος: σκάφος βγήκε στη παραλία Ναυάγιο… με ερπύστριες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τουρίστες όταν ένα σκάφος βγήκε κυριολεκτικά έξω στη διάσημη παραλία της Ζακύνθου με τις ενσωματωμένες ερπύστριες που διαθέτει.

Η παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο είναι προσβάσιμη μόνο με σκάφος από τη θάλασσα. Έτσι καθημερινά δεκάδες σκάφη, βάρκες και καΐκια προσεγγίζουν για να μεταφέρουν τους τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν μία από τις πιο φωτογραφημένες παραλίες της Ελλάδας.

Η προσέγγιση για να αφήσεις πλήρωμα στη παραλία δεν είναι εύκολη υπόθεση, τόσο λόγω των πολλών πλεούμενων όσο και λόγω του αντιμάμαλο που συνήθως επικρατεί.

Αυτά βέβαια ισχύουν για συμβατικά σκάφη που γνωρίζαμε ως σήμερα! Γιατί υπάρχουν και τα σκάφη της Iguana Yachts που μπορούν να πάνε και στη στεριά, χωρίς την ανάγκη να το ρυμουλκήσει κάποιο τετράτροχο όχημα.

Η γαλλική εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή σκαφών που έχουν πτυσσόμενες ερπύστριες όπως τα τανκς, που τους επιτρέπουν να κυλούν στο έδαφος (ακόμα και αν αυτό είναι ανώμαλο, όπως στις παραλίες).

Αυτές οι πτυσσόμενες ερπύστριες, οι οποίες όταν δεν χρησιμοποιούνται κρύβονται στην καρίνα του, το κάνουν ουσιαστικά αμφίβιο.

Έτσι αποτελεί ιδανικό τέντερ για μεγαλύτερα σκάφη, καθώς έτσι οι επιβάτες του δεν θα χρειάζεται να πηδάνε στο νερό για να βγουν μέχρι τη στεριά, αφού το ίδιο το σκάφος μπορεί να φτάσει μέχρι έξω, όπως στο παράδειγμα στη παραλία της Ζακύνθου!

Το κόστος των σκαφών της Iguana Yachts ξεκινά από τα 220.000 ευρώ, και ήδη κάποια μοντέλα της Iguana κυκλοφορούν στην Ελλάδα αφήνοντας όσους τα αντικρίσουν να βγαίνουν από το νερό με τις ερπύστριες με το στόμα ανοιχτό!

[Σε περίπτωση που το λινκ του βίντεο δεν άνοιξε, δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=oRGOkQx8J5c]

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Παραλία Ναυάγιο IGUANA Boats Ζάκυνθος
Comodo SSL