Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ζάκυνθος: βίντεο της κατολίσθησης – πως αναποδογύρισαν τα σκάφη

13 Σεπτεμβρίου, 2018

Ζάκυνθος: βίντεο της κατολίσθησης – πως αναποδογύρισαν τα σκάφη

Πτώση βράχου στο Ναυάγιο της Ζακύνθου – Τρεις τραυματίες – Δημιουργήθηκε κυματισμός με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσουν βάρκες

Αναστάτωση επικράτησε στη διάσημη παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο μετά από αποκόλληση και πτώση μεγάλου βράχου. Σύμφωνα με το imerazante.gr, ο βράχος έπεσε στη θάλασσα περίπου στις 11:15 το πρωί της Πέμπτης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους λουόμενους.

Από την αποκόλληση του βράχου προκλήθηκε μεγάλος κυματισμός με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσουν βάρκες. Στην περιοχή γίνονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν αγνοούμενοι.

Παρόλα αυτά μετά την αποκόλληση του βράχου αναχώρησε από την Ελευσίνα με Super Puma για τη Ζάκυνθο ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής. Ακόμα, δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν στην Κυλλήνη και από εκεί στη Ζάκυνθο για να συμμετάσχουν με την Πυροσβεστική και το Λιμενικό.

«Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες», δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.
Στο μεταξύ, ένα βίντεο έρχεται στην δημοσιότητα από άτομο που βρισκόταν στην περιοχή και κατάφερε να καταγράψει το γεγονός.

Πηγή – Φωτογραφίες: imerazante.gr

Published in NEA

Tags
Ναυάγιο Αναποδογύρισε Σκάφος Ζάκυνθος
Comodo SSL