Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ζημιές σε σκάφη στο λιμάνι Αγ. Κωνσταντίνου στην Αρτέμιδα Αττικής (ΦΩΤΟ)

Ζημιές σε σκάφη στο λιμάνι Αγ. Κωνσταντίνου στην Αρτέμιδα Αττικής (ΦΩΤΟ)

Μεγάλες ζημιές, αναποδογυρισμένα και βυθισμένα σκάφη σε όλη τη χώρα λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την ελληνική επικράτεια, με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Γιώργο Τράκα, στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στην Αρτέμιδα Αττικής.

Ζημιές σε λιμάνια όλης της χώρας  – βυθίστηκαν σκάφη λόγω της κακοκαιρίας
Βυθίσεις σκαφών επίσης σημειώθηκαν σε Κάλυμνο, Ιερισσό και Ερέτρια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Λιμενικό εντός του λιμένα Καλύμνου, βυθίστηκε το ταχύπλοο σκάφος «Πήγασος», εντός του λιμένα Σταυρού Θεσσαλονίκης, τα σκάφη «Ζωή» και «Βάσω» και εντός του δυτικού λιμενοβραχίονα Ερέτριας το σκάφος «Μάριος». Σε όλες τις περιπτώσεις δεν υπήρχαν επιβαίνοντες και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε υλικές ζημιές σε παρακείμενα σκάφη. Σε Παροικία, Νάουσα και σε άλλους παράκτιους οικισμούς η κακοκαιρία είναι πολύ έντονη και η Πάρος μοιάζει παραδομένη στο έλεος των θυελλωδών ανέμων που κατά πολλούς είναι οι σφοδρότεροι των τελευταίων χρόνων.

ΣΤΥΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Το ιστιοπλοϊκό βρισκόταν κοντά στο λιμάνι στα Στύρα. Την Τετάρτη το βράδυ ο δυνατός αέρας ξέσυρε την άγκυρα και χτύπησε στα βράχια του φάρου στο λιμάνι με την πρύμνη. Λίγο αργότερα προσάραξε στη παραλία και σχεδόν βούλιαξε. Ευτυχώς χωρίς επιβαίνοντες ΦΩΤΟ: Γιώργος Μαγκανιάρης

Tags
Θαλασσοταραχή
Comodo SSL