Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ζητείται σύμβουλος πωλήσεων σκαφών από την Diving Marine

16 Οκτωβρίου, 2022

Ζητείται σύμβουλος πωλήσεων σκαφών από την Diving Marine

Η εταιρία Diving Marine, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πωλήσεων πολυτελών σκαφών αναψυχής στην Αττική, και επίσημος αντιπρόσωπος γνωστών ναυπηγείων, στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, αναζητά Σύμβουλο Πωλήσεων Σκαφών Αναψυχής και Ανταλλακτικών Marine για το υποκατάστημα στην Βάρης Κορωπίου.

Οι κύριες αρμοδιότητες του Σύμβουλου Πωλήσεων Σκαφών είναι να:

 • Προσφέρει εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου στους πελάτες της Εταιρείας
 • Διερευνά και επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες του πελάτη
 • Γνωρίζει και επικοινωνεί αποτελεσματικά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της μάρκας και εταιρείας που εκπροσωπεί
 • Προετοιμάζει και διαπραγματεύεται προσφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη
 • Συμμετέχει σε δραστηριότητες προώθησης (marketing events, boat shows)

Ποια είναι η DIVING MARINE
Η εταιρεία DIVING MARINE ιδρύθηκε το 1986 και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα των σκαφών αναψυχής με ναυλώσεις σκαφών αναψυχής, τουριστικές επιχειρήσεις και μάρκετινγκ σκαφών με έδρα την Κέρκυρα. Το 2003 επεκτάθηκε με υποκατάστημα στην Αττική, στη Βάρη Κορωπίου συνολικής έκτασης τριών στρεμμάτων και κτιριακές εγκαταστάσεις 340 τμ.

Η DIVING MARINE είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο για τα φουσκωτά σκάφη ALBATRO INTERNATIONAL, SPEED MARINE, MARINER, RANIERI, OVERBOAT, NADIR, SALPA, JOKER BOAT και CAB-DORADO καθώς και τα πολυεστερικά AIRON MARINE, RANIERI, RED TUNA και SALPA.

Διαθέτει ευελιξία, προσφέροντας τη δυνατότητα ανταλλαγής σκάφους με άλλο καινούριο ή μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνει την πώληση σκαφών των πελατών της καθώς και τη συντήρησή τους το σέρβις κινητήρων από εξειδικευμένους μηχανικούς και προσφέρει δυνατότητες μεταφοράς και αποθήκευσης.

H Diving Marine διαθέτει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και φερεγγυότητας και επαγγελματική ειλικρίνεια και συνέπεια, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση που παρέχεται στους πελάτες.

Ανδρέας Δουκάκης – DIVING MARINE

Βάρης Κορωπίου 92, Κορωπί 19400
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2108975931 | 690 922 5535
Email: secretary@divingmarine.com Ιστοσελίδα: divingmarine.com

Tags
DIVING MARINE
Comodo SSL