Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

«ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.» : Ενισχύει την εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών

Αύγουστος 6, 2017

«ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.» : Ενισχύει την εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών

Ένα ακόμη εφόδιο έρχεται να ενισχύσει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στην αγορά επί δεκαετίες η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E, με ευελιξία, συνέπεια και ταχύτητα.

Πρόκειται για ένα όχημα (VΑΝ) που αποκτήθηκε για να στηρίξει περαιτέρω την αμεσότητα της εταιρείας και τη γρήγορη ανταπόκριση στους συνεργάτες της.

Το όχημα αυτό εντάσσεται στο μεταφορικό στόλο που δημιουργεί η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E., για να παραδίδει παραγγελίες σε καταστήματα, να διευκολύνει τους συνεργάτες της, να εξυπηρετεί τους διαχρονικούς και τους νέους φίλους και πελάτες της.

Το VAN αναδεικνύει με τα χρώματά του αυτό που η εταιρεία εκπροσωπεί, και με το οποίο έχει συνδεθεί στην ελληνική αγορά και στη συνείδηση των ερασιτεχνών και των επαγγελματιών της θάλασσας.

Έτσι είναι «ντυμένο» εξωτερικά με εικόνες που συμβολίζουν την ισχυρή παρουσία της Mercury στην ασφάλεια του θαλασσινού ταξιδιού, οι οποίες τονίζουν τη δύναμη κινητήρων και εταιρείας, αναδεικνύοντας την μοναδικότητα της πλεύσης με σκάφος. Το van της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E. κυκλοφορεί και φέρνει εικόνες από τη θάλασσα, ενώ προσκαλεί και νέους φίλους να ενταχθούν στην oικογένεια της εταιρείας με τη μεγάλη παράδοση στα σκάφη, τις μηχανές θαλάσσης και τα αξεσουάρ.

Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 9409828 ή στείλτε mail στο press@zois.gr

Tags
Ζώης Ευσταθίου Mercury
Comodo SSL