Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ζώης Ευσταθίου: Τεχνικό Σεμινάριο Victron Energy

21 Φεβρουαρίου, 2023

Ζώης Ευσταθίου: Τεχνικό Σεμινάριο Victron Energy

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ διοργάνωσε και πραγματοποίησε στην Αθήνα διήμερο τεχνικό σεμινάριο για τα προϊόντα της εταιρίας VICTRON ENERGY που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα από το 2006.

Είκοσι δύο (22) τεχνικοί από την Ελλάδα και την Κύπρο ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνολογίες σε θέματα σχετικά με την διαχείριση ηλιακής ενέργειας, επιλογή και εγκατάσταση μπαταριών LiFePO4, συνδεσμολογίες και ρυθμίσεις συστημάτων διαχείρισης πολλαπλών συσκευών VICTRON ENERGY, καθώς και δημιουργία εφαρμογών και παρακολούθησης (monitoring) μέσω Wi-Fi και της πλατφόρμας VRM Portal της VICTRON ENERGY. Το σεμινάριο περιελάβανε και πρακτική εξάσκηση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο Νίκος Βλατάκης από την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και ο Juan Alberto Felix από την VICTRON ENERGY, ενώ παρευρέθηκε και ο Richard IJzelendoorn, VICTRON ENERGY Aerial Sales Manager. 

Η VICTRON ENERGY απολαμβάνει μια ισχυρή, απαράμιλλη φήμη για τις τεχνικές της καινοτομίες, την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής. Τα προϊόντα της θεωρούνται ευρέως ως η επαγγελματική επιλογή για ανεξάρτητη παροχή και διαχείριση ηλεκτρικής ενέργειας. 

Στα προϊόντα της VICTRON ENERGY συμπεριλαμβάνονται inverters καθαρού ημιτόνου, inverter/φορτιστές, αυτόματοι φορτιστές μπαταριών πολλαπλών σταδίων, μετασχηματιστές DC/DC, διακόπτες, συστήματα παρακολούθησης μπαταριών, μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης GEL AGM και Li-ion, κατανεμητές πολλαπλών εξόδων, φωτοβολταϊκά πάνελ και ρυθμιστές MPPT με τεχνολογία Bluetooth, και πολλά ακόμη προϊόντα που εξασφαλίζουν την τέλεια διαχείριση όλων των μορφών ενέργειας στο σκάφος, ηλεκτρικής, ηλιακής ή και αιολικής. 

Ενδεικτικά, η γκάμα των Inverter υποστηρίζει καταναλώσεις από 250W έως και 25KW, η σειρά των αυτόματων φορτιστών περιλαμβάνει αδιάβροχους ή μη φορτιστές από 4A μέχρι και περισσότερα από 300Α και με δυνατότητα επιλογής πολλών εξόδων, η σειρά MULTIPLUS συνδυάζει inverter και φορτιστή σε μία συσκευή με λειτουργία UPS και POWER ASSIST, και οι κατανεμητές είναι τεχνολογίας FET χωρίς πτώση τάσης και διαχειρίζονται ρεύματα μέχρι και 200Α. 

Στην Ελλάδα, η VICTRON ENERGY αντιπροσωπεύεται από την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ με εξειδικευμένο προσωπικό που εξυπηρετεί και δίνει λύσεις και προτάσεις για κάθε marine εφαρμογή.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Ζώης Ευσταθίου Victor Energy
Comodo SSL