Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Χορηγοί για την Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» από τον «Ναυτίλο»

6 Οκτωβρίου, 2015

Χορηγοί για την Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» από τον «Ναυτίλο»

Την Πέµπτη 29 Μαίου, ξεκίνησε η πρώτη Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» για το 2014, της Φυσιολατρικής Λέσχης Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», και ολοκληρώθηκε την Κυριακή
1 Ιουνίου 2014. Προορισµός µας ήταν οι Αρκιοί, το Μαράθι και το Αγαθονήσι.
Το πρόγραµµα της Αποστολής περιλάµβανε:
29 Μαίου 2014, 09:00 αναχώρηση για την Πάτµο
30 Μαίου 2014, 09:00 αναχώρηση για τους Αρκιούς και το Μαράθι – 30 Μαίου 2014, 19:00 άφιξη στο Αγαθονήσι
01 Ιουνίου 2014, 11:00 αναχώρηση από το Αγαθονήσι – επιστροφή. Η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερµά τους πολλούς και σπουδαίους Χορηγούς για την προσφορά τους, ενισχύοντας την πρώτη Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» για το 2014. Πρέπει να αναφερθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή, δεν θα µπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έµπρακτη στήριξη των Χορηγών µας οι οποίοι έδειξαν άµεσα και µε ευχαρίστηση στο κάλεσµα µας, την ευαισθησία τους αλλά και το κοινωνικό τους πρόσωπο, προς τα τρία ακριτικά νησιά της πατρίδας µας τα οποία είχαµε προγραµµατίσει να επισκεφθούµε κατά την διάρκεια του ταξιδιωτικού µας την τρέχουσα χρονιά.
ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ είναι: Πλαίσιο, IDEAL Bikes, Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα, Ελληνοεκδοτική, INTERTECH S.A., Market In, Open FASHION, FAMOUS Shoes Stores, Anants Health Products, Σύγχρονος Ασκληπιός, Φαρµακευτικός Σύλλογος Αρκαδίας, Μάζης Eταιρεία Mεταφορών, Blue Star Ferries, Π. ΚΑΡΑΒΕΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Μουστάκας, Slider Pleasure Boats, ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ, Dynamic Co Marine, Alpha TV – χορηγός επικοινωνίας.

Comodo SSL