Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

1ο Παγκόσμιο συνέδριο αντιπροσώπων δικτύου της COX Powertrain

13 Ιουνίου, 2019

1ο Παγκόσμιο συνέδριο αντιπροσώπων δικτύου της COX Powertrain

Με τεράστια συμμετοχή και επιτυχία διεξήχθη το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο αντιπροσώπων του δικτύου της COX Powertrain στα πρόθυρα της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης για την θάλασσα στην Ευρώπη, Seawork International.

Έλαβαν μέρος 55 σύνεδροι εκπροσωπώντας 36 εταιρίες από όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, που αντιπροσωπεύει την COX για την Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία και Σκόπια.

Το συνέδριο έγινε στις εγκαταστάσεις της COX Powertrain στο Shoreham-by-Sea στις 10 Ιουνίου, ενώ η επόμενη μέρα ήταν αφιερωμένη σε δοκιμές στη θάλασσα των νέων CXO300, των μεγαλύτερων σε ιπποδύναμη εξωλέμβιων κινητήρων πετρελαίου που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Οι κινητήρες παρουσιάστηκαν σε μονή και διπλή τοποθέτηση, με την τελευταία σε σκάφος ελληνικής κατασκευής, ένα Seafarer 36, της RIBCO Marine. Οι δοκιμές ξεπέρασαν τις προσδοκίες του κοινού και κέρδισαν τις εντυπώσεις αφού απέσπασαν και το Innovation Award στην κατηγορία Marine Power & Propulsion για τον κινητήρα CXO300 που αλλάζει τα δεδομένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο CXO300 κατέκτησε τους κριτές με την καινοτομία του και την τολμηρή – από λευκό χαρτί – προσέγγιση του σχεδιασμού του. Ο κινητήρας αναμένεται να βγει στην παραγωγή μέχρι το 2020.

Tags
Ζώης Ευσταθίου Εξωλέμβιοι Κινητήρες ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. Πετρελαιοκινητήρας COX [jetpack-related-posts]
Comodo SSL