Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

500 φωτογραφίες από την 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών στη Λέσβο

12 Ιουλίου, 2017

500 φωτογραφίες από την 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών στη Λέσβο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 12η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών που πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις! Πρόκειται για την μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου ναυταθλητισμού στη χώρα μας. Εδώ και δώδεκα χρόνια, το καλοκαίρι, ένας όμιλος φουσκωτών αναλαμβάνει την διοργάνωση σε κάποιο από τα όμορφα νησιά του Αιγαίου όπου για ένα τριήμερο συναντιούνται άνθρωποι με κοινή αγάπη το φουσκωτό, τη θάλασσα και τον ναυτικό τουρισμό.

Η έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την Boat & Fishing Show στο Helexpo Maroussi, φιλοξένησε και φέτος την επίσημη παρουσίαση της Πανελλήνιας Συνάντησης. Εκεί οι διοργανωτές, με τον Δήμο και τους φορείς, παρουσίασαν το πρόγραμμα, το νησί και λύνουν απορίες στους καπετάνιους σχετικά με την πρόσβαση, τις μαρίνες κλπ.

Με την ευκαιρία της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πανέμορφη Λέσβο! Φύγαμε μόνο με θετικές εντυπώσεις για την φιλοξενία, τους ανθρώπους που αγκάλιασαν την προσπάθεια και βέβαια αυτό το ιδιαίτερο χρώμα του νησιού, που δεν «ξέβαψε» από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε! Πολλοί παρέμειναν στο νησί για να συνεχίσουν τις διακοπές τους, και άλλοι έδωσαν υπόσχεση ότι θα ξαναγυρίσουν, άλλωστε ένα τριήμερο είναι πολύ λίγο για να γυρίσεις σε όλα αυτά τα μέρη!

Στο επόμενο τεύχος του Boat & Fishing θα υπάρχει σε αποκλειστικότητα η παρουσίαση της Πανελλήνιας και το βίντεο της εκδήλωσης!

Καλή αντάμωση!

Η #ΛΕΣΒΟΣ το Σαββατοκύριακο 7 – 9 Ιουλίου, φιλοξένησε την μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου ναυταθλητισμού στη χώρα μα…

Posted by Sea & Tourism Expo – Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός on Dienstag, 11. Juli 2017

Tags
Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Λέσβος 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών Σκαφών Μυτιλήνη ΕΟΜΟΦΣ [jetpack-related-posts]
Comodo SSL