Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Άνδρος: Κλοπή βενζίνης από σκάφος στο λιμάνι Γαυρίου (VIDEO)

24 Ιουλίου, 2023

Άνδρος: Κλοπή βενζίνης από σκάφος στο λιμάνι Γαυρίου (VIDEO)

Κάμερα στην Άνδρο «έπιασε» τους επιτήδειους την ώρα που έκλεβαν ντεπόζιτο βενζίνης από πολυεστερικό σκάφος, δεμένο στο λιμάνι στο Γαύριο.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 23/7, γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα, λίγο πριν το ξημέρωμα, ένα πολυεστερικό σκάφος με μπλε τέντες πλεύσης, μπήκε στο λιμάνι και προσέγγισε πολυεστερικό σκάφος όπου και αφαίρεσε 25λιτρο ντεπόζιτο καυσίμου κόβοντας μάλιστα το σωληνάκι παροχής.

UPDATE: Το σκάφος βρέθηκε! Διαβάστε ΕΔΩ σε ποιο σημείο το είχαν παρατήσει και τι εικάζεται

Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Μ. μας ανέφερε πως το ίδιο έκαναν και σε άλλο ένα σκάφος που βρισκόταν δεμένο σε ρεμέντζο εκτός λιμανιού.

Οι κινήσεις του σκάφους φαίνονται καθαρά στο υλικό της κάμερας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, μπαίνουν στο λιμάνι προσεγγίζουν από αριστερά, πιθανόν για να δουν αν υπάρχει κίνηση εκείνη την στιγμή, και τελικά θα προσεγγίσουν δεξιά, θα μπει ένας από το πλήρωμα στη βάρκα και θα αφαιρέσει το ντεπόζιτο (Yamaha).

Όποιος μπορεί να αναγνωρίσει το σκάφος ή έχει άλλο τέτοιο περιστατικό παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με το Λιμεναρχείο Γαυρίου στο τηλέφωνο 2282 071213, όπου μπορεί, χωρίς να αφήσει τα στοιχεία του, να δώσει πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

Μπορεί τα 25 λίτρα βενζίνης και του πλαστικού ντεπόζιτου, να μην έχουν μεγάλη αξία, όμως είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με αυτούς τους ανθρώπους που είναι ανάμεσα μας, και είναι σχεδόν βέβαιο ότι αύριο θα πραγματοποιήσουν μεγαλύτερη κλοπή ή ζημιά.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Γαύριο Άνδρος Κλοπή καυσίμων
Comodo SSL