Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2014 ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2014 ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ

∆ιοργανωτής Σύλλογος: Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων

1ος αγώνας
Το Σάββατο 13 Σεπτεµβρίου, διεξήχθη µε µεγάλη επιτυχία ο 1ος αγώνας του Τουρνουά αλιείας από την ακτή, που διοργάνωσε η Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων στην παραλία Λουκισίων.
Υπενθυµίζουµε ότι το τουρνουά ολοκληρώνεται µέσα από τρεις αγώνες, και το µεγάλο έπαθλο είναι η εντελώς δωρεάν συµµετοχή των νικητών στο ∆ιεθνές Τουρνουά αλιείας από την ακτή, που διοργανώνει το Med Fishing Club στην Τυνησία, από 6 έως 9 Νοεµβρίου 2014.
Ο αγώνας διεξήχθη µε ιδανικές καιρικές συνθήκες και αλιεύθηκαν συνολικά 110 ψάρια, κυρίως σπάροι,
µουρµούρες και σαφρίδια.
Όλα τα ψάρια αυτού του αγώνα αλλά και των υπολοίπων του τουρνουά απελευθερώθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον, και πρέπει να συγχαρούµε όλους όσους συµµετείχαν και κατάφεραν να τα διατηρήσουν ζώντα.

tournoua_alieias_2 tournoua_alieias_3 tournoua_alieias_1tournoua_alieias_4

2ος αγώνας
Την Κυριακή 28 Σεπτεµβρίου 2014, διεξήχθη ο 2ος αγώνας αλιείας του τουρνουά. Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες καθώς έπνεαν άνεµοι έντασης 6 µποφόρ, αλλά όλοι ευχαριστήθηκαν το ψάρεµα.
Στο Β’ τοµέα έγινε µεγάλη µάχη, µιας και εκεί κληρώθηκαν όλες οι οµάδες που βρίσκονταν στην κορυφή της βαθµολογίας µετά τον πρώτο αγώνα. Μεγάλοι νικητές οι Στάθης Παπαϊωάννου-Βασίλης Σκλαβενίτης, οι οποίοι κατέλαβαν την 1η θέση για δεύτερη φορά, και είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης του τουρνουά και του µεγάλου επάθλου.
Μετά τη λήξη του αγώνα και µαζί µε τις απονοµές, οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδηµίας γιόρτασαν όλοι µαζί τα γενέθλια του συναθλητή τους Γιάννη Σκούρτη, αλλά και τον ένα χρόνο που η οµάδα Art Fishing Team έχει ενταχθεί στο σύλλογο.

tournoua_alieias_8 tournoua_alieias_6 tournoua_alieias_7 tournoua_alieias_5
Τελικός αγώνας
Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά αλιείας από την ακτή. Ο αγώνας αυτός διεξήχθη σε ιδανικές καιρικές συνθήκες για ψάρεµα, µε ανέµους ασθενείς, έντασης 3 µποφόρ, και ηλιοφάνεια.
Τα ψάρια ήταν πολλά και η µάχη ήταν σκληρή. Αλιεύθηκαν συνολικά 155 ψάρια, κυρίως σπάροι, τσέρουλες, µουρµούρες και σαφρίδια, τα οποία απελευθερώθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον.
Το µεγαλύτερο ψάρι του τουρνουά αλίευσε ο Γιάννης Φλωρούς και ήταν µουρµούρα 25 εκ.
Νικητές του τουρνουά οι Παπαϊωάννου Στάθης και Σκλαβενίτης Βασίλης.

tournoua_alieias_9 tournoua_alieias_11 tournoua_alieias_10tournoua_alieias_12 tournoua_alieias_13 tournoua_alieias_14

 

akadhmia

Η ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ευχαριστεί: Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος- ∆ιεύθυνση Αλιείας Π.Ε. Εύβοιας, και όλως ιδιαιτέρως την κα Μαριάνθη Λαυρεντάκη, για την έκδοση της άδειας τέλεσης των αγώνων του τουρνουά. Το κατάστηµα ειδών αλιείας Captain Hook – Σπάτα και προσωπικά τον κ. Αντώνη Παπιδάκη που ήταν ο αθλοθέτης του τουρνουά, καθώς και το Χειροτεχνείο του κ. Απόστολου Τσάντου το οποίο φιλοτέχνισε τα πανέµορφα, χειροποίητα έπαθλα των νικητών. Ενα µεγάλο ευχαριστώ στην κα Έλενα ∆ηµοπούλου, για τη στήριξή της σε όλους τους αγώνες του τουρνουά ως κριτής. Μεγάλοι νικητές του τουρνουά ήταν οι Παπαϊωάνου Στάθης και Σκλαβενίτης Βασίλης. Και στους τρεις αγώνες του τουρνουά αγωνίστηκαν σε υψηλό ψαρευτικό επίπεδο, και η πρώτη θέση τους άξιζε µε το παραπάνω. Είµαστε σίγουροι ότι στην Τυνησία θα εκπροσωπήσουν επάξια την χώρα µας αλλά και την Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων, και οι ευχές όλων µας θα τους συνοδεύουν.

Comodo SSL