Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

11η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην Αλόννησο | Video - Photo

Οκτώβριος 6, 2016

11η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην Αλόννησο | Video - Photo

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην Αλόννησο, το καταπράσινο νησί των Σποράδων, με διοργανωτή όμιλο τον Μακεδονικό Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών (ΜΟΦΣ), συνδιοργανωτή τον Δήμο Αλοννήσου, και βέβαια με την υποστήριξη και την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών.

Η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου σκάφους στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο αριθμό φουσκωτών σκαφών, κατά βάση μέλη ομίλων με τις παρέες τους από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα η φετινή συμμετοχή ήταν ανέλπιστη και πρωτοφανής, με 214 συνολικά σκάφη και 1.020 άτομα!  Ήταν η πρώτη φορά που γίνεται Πανελλήνια Συνάντηση στις Σποράδες και φάνηκε να εξυπηρετεί αρκετούς ομίλους. Η γεωγραφική θέση εξυπηρετούσε εκτός από αυτούς που έφτασαν εν πλω από την περιοχή τους, αρκετά σκάφη που «κέρδισαν» μίλια μεταφέροντάς τα οδικώς ως τον Βόλο, τον Άγιο Κωνσταντίνο και άλλες περιοχές.

Οι όμιλοι φουσκωτών που συμμετείχαν σύμφωνα με την λεπτομερή καταγραφή των διοργανωτών ήταν: ο Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών (Μ.Ο.Φ.Σ.) από την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Αλεξανδρούπολης (Ο.Φ.Σ.Α), ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Λέσβου (Ο.Φ.Σ.Λ.), ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Μαγνησίας ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ με έδρα το Βόλο (Ο.Φ.Σ.ΜΑ.), η Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χίου (Λ.Φ.Σ.Χ.), ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών με έδρα τη Χαλκίδα (Ε.Ο.Φ.Σ.), ο Πατραϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών (Π.Ο.Φ.Σ.), ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος (Ο.Φ.Σ.Ε.) με έδρα την Αθήνα, η Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών ΙΑΣΩΝ με έδρα την Αθήνα, η Φυσιολατρική Λέσχη Φουσκωτών ΝΑΥΤΙΛΟΣ επίσης από την Αθήνα, ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σύρου (Ο.Φ.Τ.Σ.), ο Λεριακός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών (Λ.Ο.Φ.Σ) από τη Λέρο, ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών (Π.Ο.Φ.Σ) με έδρα το Ηράκλειο, η Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χανίων (Λ.Φ.Σ.Χ.), ο Όμιλος ΤΡΙΤΩΝ από την Κω, Ο Ναυτικός Όμιλος Αλοννήσου (Ν.Ο.Α.). Τέλος, υπήρχαν ακόμα προσκεκλημένοι συμμετέχοντες από την Καβάλα, τη Σάμο, την Ικαρία και την Καρδίτσα, καθώς και μέλη των και FORUM.

Η επιτυχία της 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φουσκωτών Σκαφών οφείλεται σε ένα εντατικό πρόγραμμα ενημέρωσης και προώθησης, με κορυφαία την συμμετοχή στην έκθεση SEA & TOURISM EXPO, τη μοναδική έκθεση για το Θαλάσσιο Τουρισμό που πραγματοποιείται κάθε χρόνο μαζί με την Boat & Fishing Show στο Μαρούσι. Επιπλέον, έγιναν δύο προπανελλήνιες συναντήσεις, επισκέψεις σε ομίλους όλης της Ελλάδας, αξιοποίηση των ΜΜΕ και των social media, και βέβαια υπήρξε πλήρης ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Μακεδονικού www.mofs.gr. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την στήριξη της ΕΟΜΟΦΣ, και τις φυσικές ομορφιές της Αλοννήσου, οδήγησαν σε

απίστευτα για την παρούσα οικονομική συγκυρία νούμερα συμμετοχής. Το περιοδικό Boat & Fishing έκανε και σε αυτή την εκδήλωση ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, αφού μοιράστηκαν πάνω από 1000 τεύχη στους καπετάνιους και τα πληρώματά τους. Ευχαριστούμε όλους για την φιλοξενία, και κυρίως τον Παναγιώτη Τσουκανά και το Δημήτρη Σίλελη που μας βοήθησαν ιδιαίτερα για να πραγματοποιηθεί και αυτό το ταξίδι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ:

panellinia-synantisi-fousko

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:

Πανελλήνια Συνάντηση Οµίλων Φουσκωτών – ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2016

Tags
Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών
Comodo SSL