Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

2ος Πανελλήνιος Αγώνας Καθετής στο Σαρωνικό

15 Ιουλίου, 2017

2ος Πανελλήνιος Αγώνας Καθετής στο Σαρωνικό

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Σαρωνικό Κόλπο ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας από σκάφος. Διοργανωτής ο ΝΟΤΚ και συμμετείχαν 28 αθλητές από 6 ομίλους της ΕΟΥΔΑ που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ο καλός καιρός, η ζέστη, το έντονο ρεύμα και τα λιγοστά αλιεύματα ήταν τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου αγώνα. Λυθρίνια, γόπες, μπαλάδες και κακαρέλοι ήταν η πλειοψηφία των αλιευμάτων που παραδόθηκαν στο σκάφος της επιτροπής. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι πολλά αλιεύματα όπως σκουμπριά, κολιοί, κακαρέλοι κάτω από 18 cm και μικρά άλλα ψάρια κάτω από 15 cm, απελευθερώθηκαν άμεσα από τους αθλητές όπως επιβάλλεται στους αγώνες της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε γεύμα προς τους αθλητές από το σύλλογο του Ν.Ο.Τ.Κ. και καταμέτρηση των αλιευμάτων.

Νικητές

Μετά το ζύγισμα των αλιευμάτων νικητές στους τομείς αναδείχτηκαν οι Κώστας Βασιλείου του ΟΦΑ, ο Νίκος Αθανασιάδης του ΝΟΑΜ, ο  Κώστας Δρόσος του Α.Ν.Ο. Καρύστου, ο Αντώνης Παπαδόπουλος του ΝΟΙΕΣ και ο Γιώργος Παπαβασιλείου του ΟΕΑΝΑΠ με τους τρεις πρώτους, λόγω μεγαλύτερου βάρους αλιευμάτων, να καταλαμβάνουν και τις πρώτες θέσεις του συγκεκριμένου αγώνα.

Βαθμολογία 2ου Αγώνα

Συνολική Βαθμολογία μετά τους 2 Αγώνες

Ο επόμενος και τελικός αγώνας του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην ίδια τράπεζα με διοργανωτή Όμιλο τον ΟΕΑΝΑΠ από όπου και θα βγει η εθνική, ο πρωταθλητής και η πρωταθλήτρια ομάδα.

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook: 2ος Πανελλήνιος Αγώνας Καθετής 2017

Tags
ΕΟΥΔΑ Αγώνας Αλιείας Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας Καθετή ΝΟΤΚ Σαρωνικός [jetpack-related-posts]
Comodo SSL