Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Escape 24: νέος χώρος επισκευής αεροθάλαμων και φουσκωτών σκαφών στο κέντρο της Αθήνας

14 Ιανουαρίου, 2021

Escape 24: νέος χώρος επισκευής αεροθάλαμων και φουσκωτών σκαφών στο κέντρο της Αθήνας

Η Escape 24 εξειδικεύεται στα φουσκωτά, συμβατικά και RIB, όπου εισάγει αλλά και κατασκευάζει για πολλαπλές χρήσεις, από μικρά βοηθητικά συμβατικά έως και στρατιωτικά φουσκωτά για τις Ελληνικές ειδικές δυνάμεις.

Πρόσφατα αναβάθμισε τις υπηρεσίες επισκευής και ανακατασκευής φουσκωτών σκαφών παρέχοντας πιστοποιημένο service αεροθαλάμων τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε σκάφη των ειδικών δυνάμεων του Ελληνικού στρατού!

Έτσι το κέντρο της Αθήνας απέκτησε το δικό του χώρο συντήρησης αεροθαλάμων. Σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, μεταφέρθηκε το επισκευαστικό τμήμα δίπλα στην έδρα της εταιρίας, επί της Λεωφόρου Αθηνών. Εκεί, δημιουργήθηκε ένα ολοκληρωμένο κέντρο επισκευής και ανακατασκευής αεροθαλάμων φουσκωτών, απόρροια της μακροχρόνιας εμπειρίας και εξειδικευμένης τεχνογνωσίας της Escape 24 στα φουσκωτά σκάφη.

Κατασκευάστηκε μετά από την συμφωνία της Escape 24 με τον Ελληνικό στρατό, για την ανάγκη παροχής υπηρεσιών σε σκάφη των πλωτών ειδικών δυνάμεων. Η συντήρηση αφορά διάφορα φουσκωτά, από τα «μαύρα» συμβατικά σκάφη των ΟΥΚ ως και τα MAGNA 960 RIB κατασκευασμένα από την Motomarine που έχουν συμπληρώσει ήδη 20 χρόνια υπηρεσίας και χρειάζονται πλήρη ανακατασκευή αεροθαλάμων αλλά και γενικές επισκευές στο κατάστρωμα.

Το MAGNA 960, ένα επιχειρησιακό RIB των ειδικών δυνάμεων, οι αεροθάλαμοι είχαν καταστραφεί, έτσι χρειάστηκε να αφαιρεθούν τα μπαλόνια και να φτιαχτούν καινούρια

Οι αεροθάλαμοι αντικαταστάθηκαν, μένουν οι γενικές επισκευές στο κατάστρωμα, το γυάλισμα της γάστρας και το πέρασμα με υφαλόχρωμα.

Παράδειγμα το MAGNA 960 της φωτογραφίας, ένα επιχειρησιακό RIB των ειδικών δυνάμεων, είχε φθαρμένους αεροθαλάμους, σε σημείο που δεν επισκευαζόταν, έτσι χρειάστηκε να αφαιρεθούν τα μπαλόνια και να φτιαχτούν καινούρια. Επίσης στο κατάστρωμα έγιναν GRP (πολυεστερικές) επισκευές, τρίψιμο βάψιμο, αλλαγή στις ταπετσαρίες,, «μαζέματα» στη κονσόλα, ενώ στην γάστρα έγινε εφαρμογή υφαλοχρώματος.

Ταπετσαρίες, τρίψιμο, βάψιμο, όλα επισκευάζονται!

Το gel coat γυάλισε, και τα ύφαλα βάφτηκαν με το ειδικό υφαλόχρωμα ώστε να αποφύγουν την στρειδώνα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φουσκωτό πλήρως λειτουργικό, που δεν θυμίζει σε τίποτα το ταλαιπωρημένο RIB που έφτασε στις εγκαταστάσεις της Escape 24.

Έτοιμο και ανανεωμένο το Magna για να ζήσει νέες περιπέτειες!

Δεύτερο παράδειγμα είναι τα συμβατικά του στρατού, που έχουν πολλές και διάφορες ζημιές. Σκισίματα, ξεκολλημένα χερούλια ή καθρέπτες, διαρροές στις κολλήσεις από την έκθεσή τους στον ήλιο και την θάλασσα. Όλα αυτές οι περιπτώσεις επισκευάζονται εγγυημένα για να μπορέσουν ξανά να αντέξουν τη σκληρή χρήση που δέχονται από τους Έλληνες καταδρομείς.

Τα συμβατικά του στρατού επισκευάζονται, η διαδικασία ξεκινά με το καλό φούσκωμα ώστε να δουν τα σημεία που χρειάζονται επισκευή ή και αντικατάσταση.

Στη περίπτωση λοιπόν που το φουσκωτό μας έχει ταλαιπωρημένους αεροθαλάμους ή κάποια απροσεξία προκάλεσε ζημιά, η Escape 24 αναλαμβάνει παντός είδους επισκευές ή ακόμα και μετατροπές όπως να μετατρέψετε τον πάτο από ξύλινο σε αλουμινένιο, να αλλάξει ο καθρέπτης, να τοποθετηθεί τιμονιέρα, αλλαγή καρίνας κλπ. Επιπλέον διαθέτει µια τεράστια ποικιλία µε από ποιοτικά αξεσουάρ για φουσκωτά συμβατά µμεταξύ τους που κάνουν την ζωή στο σκάφος ευκολότερη. Αποσπώμενες βάσεις που κολλούν στους αεροθαλάμους μπορούν να δεχτούν βάσεις στήριξης βυθόμετρου, φανούς, τραπέζια κοπής δολώματος και άλλα χρήσιμα.

Οι επισκευές γίνονται σε όλα τα ήδη υφασμάτων (Hypalon Neopren, ή PVC) και πάντα µε την εγγύηση και την αξιοπιστία της Escape 24.

Escape 24 – Κάτρης Ανδρέας
https://escape24.gr | E-mail: info@escape24.gr
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 21, Αθήνα 10447 | Τηλέφωνο: +30 210 5228 716
Ωράριο Λειτουργίας : Δευτέρα – Παρασκευή: 9:30 – 18:00 | Σάββατο: 9:30 – 14:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Escape 24: νέος χώρος επισκευής αεροθάλαμων και φουσκωτών σκαφών στο κέντρο της Αθήνας

Tags
Φουσκωτά Escape 24 Επισκευές Φουσκωτών Επισκευή Φουσκωτών
Comodo SSL