Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΟΜΑ∆ΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΒΡΥΧIΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ 2015

Ιανουάριος 23, 2016

ΟΜΑ∆ΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΒΡΥΧIΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ 2015

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Οµαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Υποβρυχίου Κυνηγιού για το 2015 που συνδιοργάνωσαν ο ΝΑΟΚ και η ΕΟΥ∆Α στην Κέρκυρα στις 29/11/2015. Πρόκειται για ένα σηµαντικό θεσµό, ο οποίος πραγµατοποιείται κάθε χρόνο και στον οποίο συµµετέχουν ναυτικοί όµιλοι απ’ όλη τη χώρα. Στη φετινή διοργάνωση συµµετείχαν τρεις οµάδες από την Κέρκυρα και δύο οµάδες εκτός νησιού.

Η παρουσία του κ. Νίκου Καµπάνη – αντιπροέδρου της ΕΟΥ∆Α – ως αλυτάρχη έδωσε επιπλέον αίγλη στον αγώνα. Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τόσο τις ηµέρες πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν εξαιρετικά δυσµενείς για τη διεξαγωγή του αθλήµατος. Ωστόσο αυτός διεξήχθη κανονικά. Μετά το πέρας του ακολούθησε η διαδικασία ζύγισης των αλιευµάτων και κατάταξης των οµάδων στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ.

upovruxeio-khnugi_1Σύµφωνα µε τις διαδικασίες νικήτρια οµάδα αναδείχθηκε η ΝΑΟΚ 2 (Καββαδίας Γ., Ρίγγας Ι., Σιµάτης Χ.), δεύτερη η ΝΑΟΚ 3 (Βλάχος Α., Βλάχος Γ.) και τρίτη η ΣΦΥΚΘ Μητάκος Α., Φιλιπίδης Σ., Αριατζής ∆.).
Στις έξι ώρες που διήρκησε αλιεύτηκαν συνολικά από όλες τις οµάδες περί τα είκοσι κιλά ψάρια, τα οποία και δόθηκαν ως προσφορά στο «Χαµόγελο του Παιδιού» και στο «Ορφανοτροφείο Κέρκυρας», σε µια κίνηση προβολής του κοινωνικού πρόσωπου του αθλητισµού.

Comodo SSL