Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά 2017

9 Αυγούστου, 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά 2017

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουλίου 2017 ολοκληρώθηκε στη Σάμο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό στα γλυκά νερά με την 3η αγωνιστική και το μεγάλο Τελικό. Διοργανωτής ήταν ο Ναυταυθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου και συμμετείχαν αθλητές από 5 συλλόγους της ΕΟΥΔΑ που καλλιεργούν το συγκεκριμένο άθλημα.

Νικητές του Πανελληνίου είχαμε τους Τηγανίτη Χρήστο, Μιχαηλίδη Αντώνη και Μαργαρώνη Δημήτριο. Μαζί με τους παραπάνω οι Βασιλάτος Γεώργιος, Μελετίου Μάνος και Τουφεκτσής Άλκης  θα αποτελέσουν  την εθνική μας ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Πρωταθλητής σύλλογος έτους 2017 αναδείχτηκε ο Ναυταυθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου με τους αθλητές Τηγανίτη Χρήστο και Μαργαρώνη Δημήτριο με 13 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση ο Α.Ν.Ο. Καρύστου με τους αθλητές Βασιλάτο Γεώργιο και Μελετίου Μάνο με 15 βαθμούς ενώ στην τρίτη θέση ο Τρίτωνας με τους αθλητές Μιχαηλίδη Αντώνη και Τουφεκτσή Άλκη με 18 βαθμούς.

Μεγαλύτερο αλίευμα του διημέρου ένας κυπρίνος 2045gr από τον Άλκη Τουφεκτσή.

Συνολικά αλιεύτηκαν 206 kg σε όλο το Πρωτάθλημα με τα 81kg να έχουν βγει στον τελικό στην Λιμνοδεξαμενή Μαραθοκάμπου. Τα παραπάνω νούμερα δείχνουν ότι η αλιεία με φελλό σε γλυκά νερά είναι ίσως η πιο συναρπαστική μορφή αγώνων αλιείας με εντυπωσιακά αλιεύματα και σε μεγάλες ποσότητες.

Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος η εταιρία GFS του Θοδωρή Ρατζώνη που πρόσφερε δωρεάν μαλάγρες στους αθλητές που συμμετείχαν. Δωροθέτης το κατάστημα ειδών αλιείας fragoulis-fishing που πρόσφερε δώρα της εταιρίας Tubertini στους νικητές του Πανελληνίου. Χορηγός μετακίνησης η εταιρία Hellenic Seaways που πρόσφερε έκπτωση 50% στις μετακινήσεις των αθλητών.

Tags
ΕΟΥΔΑ Σάμος Αγώνες Γλυκά Νερά Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας Ναυταθλητικός Όµιλος Καρλοβάσου Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καρύστου Τρίτων
Comodo SSL