Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τουρνουά Surfcasting YUKI Masters Cyprus 2016 από KN FISHING

20 Δεκεμβρίου, 2016

Τουρνουά Surfcasting YUKI Masters Cyprus 2016 από KN FISHING

Η εταιρία KN FISHING, επίσημος αντιπρόσωπος της Ισπανικής εταιρίας YUKI σε Ελλάδα και Κύπρο, διοργάνωσε το 2ο τουρνουά Surfcasting YUKI Masters Cyprus 2016 στην Κύπρο μεταξύ των ημερομηνιών 19 Σεπτεμβρίου και 17 Δεκεμβρίου 2016 με πέραν των 50 συμμετοχών. Το τουρνουά αποτελείτο από 4 αγώνες και 2 σεμινάρια.

Στο μεγάλο τελικό στις 16 και  17 Δεκεμβρίου  επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jose Afonso (Πορτογαλία) ο οποίος μοιράστηκε τις γνώσεις του με ντόπιους αθλητές αλλά και με αθλητές της Ακαδημίας από την Ελλάδα οι οποίοι παραβρέθηκαν στο μεγάλο τελικό που διοργάνωσε το KN FISHING στη Λάρνακα.

Στις 16 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε σεμινάριο στο κατάστημα Fishing Addicted στη Λευκωσία με κύριο ομιλητή το Jose Afonso ο οποίος μοιράστηκε πολλά μυστικά και συμβουλές για το ψάρεμα surfcasting. Τις ημέρες αυτές έγινε επίσημη πρώτη παρουσίαση των καινούργιων καλαμιών surfcasting YUKI ‘NEOX 911’ καθώς και της σειράς YUKI ‘NEYDOR ZX’.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά είναι:

1η νικήτρια ομάδα: Εύρος Ευριπίδου / Σωτήρης Ηρ (Surfcasting Club Cyprus)

2η νικήτρια ομάδα: Ιάκωβος Κουμή / Ανδρέας Μαραθοβουνιώτης (KN FISHING)

3η νικήτρια ομάδα: Μάριος Καλλίας / Γιάννης Πτωχόπουλος (KN FISHING)

Το τουρνουά αυτό είναι οιωνός ενός πολύ μεγάλου διεθνούς αγώνα που θα διοργανώσει η εταιρία YUKI στην Κύπρο το 2017 σε συνεργασία με την KN FISHING με συμμετοχές από όλο τον κόσμο και με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για το Διεθνή Αγώνα YUKI Cyprus 2017 επικοινωνήστε στο info@knfishing.com

Comodo SSL