Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Διαβάστε δωρεάν τεύχη του Boat & Fishing από το σπίτι!

28 Μαρτίου, 2020

Διαβάστε δωρεάν τεύχη του Boat & Fishing από το σπίτι!

Γράψου στο newsletter του περιοδικού Boat & Fishing και τις επόμενες μέρες θα παραλάβεις στο email σου, εντελώς δωρεάν, επιλεγμένα τεύχη!

Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, η Pelagic Media, αποφάσισε να προσφέρει στους φίλους της θάλασσας που βρίσκονται στο σπίτι, μακριά από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, ψυχαγωγία και ενημέρωση στέλνοντας στο email επιλεγμένα τεύχη που μπορείτε να διαβάσετε από όλες τις συσκευές, υπολογιστή, tablet ακόμα και smartphone! Σταδιακά λοιπόν, θα λάβετε στο email σας τεύχη προηγούμενων μηνών, που προορίζαμε να μοιράσουμε δωρεάν στην έκθεση Boat & Fishing Show τον Μάρτιο.

Ξέρουμε πως οι τακτικοί μας αναγνώστες και οι συνδρομητές δεν έχουν χάσει κανένα! Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας! Υπάρχουν όμως πολλοί νέοι φίλοι, που μέσω της ιστοσελίδας boatfishing.gr, διαβάζουν και ενημερώνονται, μάλιστα το τελευταίες ημέρες το site σημειώνει μεγάλη αύξηση με πάνω από 10.000 μοναδικούς χρήστες καθημερινά! Είναι λοιπόν μία ευκαιρία να γνωρίσετε το περιοδικό χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι σας!

Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε επίσης το νέο μας εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό newsletter ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΝΕΑ, και θα είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε νέα που αφορούν την θάλασσα, τα σκάφη, τις θαλάσσιες δραστηριότητες, συμβουλές ψαρέματος και ναυτοσύνης, προσφορές συνεργατών, νέα προϊόντα κλπ.

ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΕΥΧΗ BOAT & FISHING
με την εγγραφή στο NEWSLETTER του περιοδικού!
Για να λαμβάνετε το newsletter του Boat & Fishing επιλέξτε πρώτα το παρακάτω πεδίο:

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ( GDPR) ο οποίος έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/5/2018 θα δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να ελέγχει καλύτερα τα προσωπικά του δεδομένα. Η εταιρεία μας σας δηλώνει ότι τηρεί τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων ( GDPR) και σας ενημερώνει ότι το προσωπικό σας δεδομένο (email) που μας έχετε εμπιστευτεί, τηρείται στην απολύτως ασφαλή βάση δεδομένων μέχρι να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να σας παρέχουμε την υπηρεσία ενημέρωσης.


Θερμή παράκληση: Κάντε “διανομή” (share) αυτής της είδησης, έτσι ώστε να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι για τα δωρεάν μας τεύχη. Θα γινόμασταν πολύ χαρούμενοι, αν ξέραμε ότι κάναμε κάποιες ώρες όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων, πιο ευχάριστες.

 

MEΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και διαβάζουμε BOAT & FISHING!

(αν δεν σας εμφανίζεται εδώ η φόρμα εγγραφής, αναζητήστε το άρθρο στο www.boatfishing.gr)


Το πρώτο τεύχος έχει ήδη σταλεί! διαβάστε περισσότερα εδώ:

Διαβάστε δωρεάν το περιοδικό Boat & Fishing n.80! | #μένουμε_σπίτι

Tags
Περιοδικό Boat & Fishing Newsletter Boat & Fishing Θαλασσινά Νέα
Comodo SSL