Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Φέσωσε τουριστικές επιχειρήσεις και πήρε να το σκάσει κλέβοντας γιοτ!

8 Ιουνίου, 2018

Φέσωσε τουριστικές επιχειρήσεις και πήρε να το σκάσει κλέβοντας γιοτ!

Η ξανθιά «πειρατής του Πορτοφίνο» έκλεψε πολυτελές σκάφος! Ένας λιμενεργάτης κατάφερε να πηδήσει πάνω στο σκάφος και να την ακινητοποιήσει.

Η απίστευτη ιστορία μας θυμίζει την περίπτωση που μάθαμε από την ανακοίνωση της Λιμενικής Αρχής Πόρου, με την 36χρονη που συνελήφθη με κλεμμένο σκάφος στη Κεφαλονιά, όμως συνέβη στο Πορτοφίνο Ιταλίας.

«Dolce vita» στην… υγειά των κορόιδων έκανε για μήνες στην Ιταλία Βρετανίδα, η οποία κέρδισε με το… σπαθί της το παρατσούκλι «η πειρατής του Πορτοφίνο» από τις ιταλικές Αρχές μετά το τελευταίο «κατόρθωμά» της.

Η 50χρονη Λαρίσα Γουότσον, που άφησε στη Βόρεια Ιρλανδία τον Φεβρουάριο τα τέσσερα παιδιά της, την οικογένειά της και καριέρα ζωγράφου σε εταιρία διακόσμησης, έκλεψε πολυτελές σκάφος από το Πορτοφίνο πρoτού πέσει στα χέρια του Λιμενικού.
Σαν να ήταν ο θηλυκός Τζακ Σπάροου από τους «Πειρατές της Καραϊβικής», η Γουότσον έκανε… ρεσάλτο σε γιοτ αξίας 150.000 ευρώ, που ήταν σταθμευμένο στο λιμάνι του θέρετρου της βόρειας Ιταλίας.

Ενας λιμενεργάτης πρόλαβε να πηδήξει πάνω στο σκάφος και όταν η ζωγράφος ξανοίχτηκε στη θάλασσα με το σκάφος την ακινητοποίησε και επέστρεψε με το γιοτ στο Πορτοφίνο, όπου η Γουότσον συνελήφθη από άντρες του Λιμενικού.
Η διασταύρωση στοιχείων της αστυνομίας έδειξε ότι δεν υπήρχε τουριστική επιχείρηση που να μην έχει «φεσώσει» τους τελευταίους τέσσερις μήνες η 50χρονη, που γεννήθηκε στο Καντέρμπερι της Αγγλίας, αλλά μεγάλωσε στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας. Ετρωγε σε πολυτελή εστιατόρια, έπινε ποτά σε μπαρ και κοιμόταν σε πανάκριβα ξενοδοχεία της ιταλικής Ριβιέρα, αλλά πάντα το έσκαγε χωρίς να πληρώσει.

espressonews.gr

Tags
Κλοπή Κλοπή σκάφους Ιταλία Πορτοφίνο
Comodo SSL