Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

H +πλευση στην Τήλο | Το λιμανάκι που «έτρεχε» με ρυθμούς Αθήνας!

9 Μαΐου, 2022

H +πλευση στην Τήλο | Το λιμανάκι που «έτρεχε» με ρυθμούς Αθήνας!

Η Σύμπλευση πραγματοποιεί τον 8ο Διάπλου της στα μικρά ακριτικά και απομονωμένα νησιά του Αιγαίου. Το Boat & Fishing έχει «μάτια» μέσα στις βάρκες της ομάδας

Ο Διάπλους 2022 της Σύμπλεση ΑΜΚΕ είναι σε εξέλιξη. Το Boat & Fishing ως χορηγός επικοινωνίας προσφέρει μία ματιά «από μέσα» στην αποστολή. Ακολουθήστε την Σύμπλευση (/Symplefsi) στα social media (facebook, instagram) και παρακολουθήστε όλα τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τις σχετικές αναρτήσεις.

Η βασικότερη σκέψη όταν προσεγγίζεις τα λιμάνια των μικρών νησιών είναι αν θα βρεις να δέσεις σε καλό, ασφαλές σημείο. Να μην είναι οι βάρκες εκτεθειμένες, να μην αναγκαστούν να πάνε σε ρηχά, ή πάνω από σχοινιά, να μην είναι πολλές η μία «πάνω» στην άλλη. Κανείς δεν θέλει να βουτάει να ξεμπλέκει άγκυρες, να σκέφτεται το βράδυ τα μπαλόνια, να έχει το νου του μην βάλει αέρα.

Οι ντόπιοι που θα τύχει να είναι στο ντόκο, δίνουν τις δικές τους οδηγίες. Άλλοτε είναι σωστές, με την εμπειρία αυτού που ξέρει τον τόπο του. Άλλοτε θέλουν προσοχή, γιατί δεν αφορούν βάρκες αυτού του μεγέθους. Συνδυάζοντας την εμπειρία των κυβερνητών και των ντόπιων, βρίσκεται η ιδεατή λύση κάθε φορά.

Κανείς δεν περιμένει εκπλήξεις αφού δέσουν οι βάρκες. Κι όμως, το συναντήσαμε κι αυτό! Φτάνοντας στην Τήλο, συναντηθήκαμε με ολόκληρο κλιμάκιο που προετοίμαζε την παρουσία κυβερνητικών στελεχών. Τεράστιο videowall, δοκιμές ήχου σε μεγαφωνική εγκατάσταση, όλοι να τρέχουν γύρω-γύρω. Χωρίς χρόνο συνεννόησης, φόρτωσης του εξοπλισμού. Έγινε ο ντόκος μια μικρή Αθήνα.

Λίγα δρομάκια δίπλα, ωστόσο, ο τόπος ήταν ακόμη αιγαιοπελαγίτικο νησί. Ήλιος, χαμόγελα, λίγοι τουρίστες, τραπεζάκια κάτω από το δέντρο με την πιο παχιά σκιά. Πήραμε λίγες ανάσες πριν ξεκινήσει η λειτουργία των ιατρείων, ως το βράδυ.

Tags
Σύμπλευση [jetpack-related-posts]
Comodo SSL