Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καταδίωξη για κλέφτες... ψαριών - Συνελήφθη 56χρονος

Φεβρουάριος 12, 2020

Καταδίωξη για κλέφτες... ψαριών - Συνελήφθη 56χρονος

Με κλεμμένη βάρκα δύο άτομα τα ξημερώματα φόρτωσαν 400 κιλά τσιπούρες από ιχθυοκαλλιέργεια αλλά έγιναν αντιληπτοί – Συνελήφθη 56χρονος για ιχθυοκλοπή στο Γαλαξίδι

Στη σύλληψη ενός 56χρονου ημεδαπού για κλοπή, προέβησαν πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Γαλαξιδίου.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε το Γ΄ Λιμενικό τμήμα Γαλαξιδίου του Λιμεναρχείου Ιτέας για κλοπή ιχθύων που βρισκόταν σε εξέλιξη, από σκάφος με πιθανόν δύο (02) επιβαίνοντες στην περιοχή Πάνορμου Φωκίδας, εντός ιχθυοκαλλιέργειας.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της ανωτέρω Λιμενικής Αρχής όπου εντόπισαν το παραπάνω σκάφος έμφορτο με τετρακόσια κιλά (400kg) τσιπούρες χωρίς επιβαίνοντες, ενώ στελέχη Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Άμφισσας καταδίωξαν τους δράστες, χωρίς να καταφέρουν να τους συλλάβουν, λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε ύποπτο Φ.Ι.Χ. όχημα να κινείται στην εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου, όπου και ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν τεμάχιο διχτυού, νιτσεράδες και έξι (06) πλαστικές συσκευασίες με τριμμένο πάγο, ενώ συνελήφθη ο 56χρονος οδηγός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Φ.Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, η πλαστική λέμβος που χρησιμοποιήθηκε καθώς και τα δίχτυα είχαν κλαπεί και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Tags
Ιχθυοκλοπή Λιμεναρχείο Ιτέας
Comodo SSL