Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ναύπλιο: πρόστιμο σε ερασιτέχνη αλιέα που επέλεξε να πάει για ψάρεμα με την βάρκα

Μάρτιος 29, 2020

Ναύπλιο: πρόστιμο σε ερασιτέχνη αλιέα που επέλεξε να πάει για ψάρεμα με την βάρκα

Βροχή τα πρόστιμα στο Ναύπλιο από το Λιμενικό για άσκοπη μετακίνηση παρά την απαγόρευση λόγω του κορωνοϊού, μεταξύ των οποίων και σε ένα ερασιτέχνη ψαρά που βγήκε με την βάρκα του για ψάρεμα.

Οι κλήσεις για άσκοπη μετακίνηση δίνουν και παίρνουν στο Ναύπλιο καθώς μόνο την Κυριακή 29 Μαρτίου το πρωί και μόνο από το Λιμενικό επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα σε ισάριθμους πολίτες.


Εντολή για αυστηροποίηση των ελέγχων της απαγόρευσης κυκλοφορίας και επιβολή των ανάλογων προστίμων έχουν λάβει οι αρμόδιες αρχές.

Το πρωί της Κυριακής λόγω και του καλού καιρού αρκετοί ηταν αυτοί που επέλεξαν να βγουν στην παραλία του Ναυπλίου κυρίως για βόλτα.


Σε πέντε από αυτούς που στερούνταν τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα ή της αστυνομικής τους ταυτότητας, επιβλήθηκαν πρόστιμα 150 ευρώ από άνδρες του λιμενικού.

Επίσης πρόστιμο επιβλήθηκε και σε ερασιτέχνη αλιέα που επέλεξε να πάει για ψάρεμα με την βάρκα του και εντοπίσθηκε από το λιμεναρχείο κατά παράβαση των μέτρων που δεν προβλέπουν τέτοια δραστηριότητα.

Οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί να έχουν όλα τα δικαιολογητικά έγγραφα κοντά τους ενώ δεν θα πρέπει να παρεκκλίνουν και από την δηλωμένη πορεία που αναγράφεται στο έντυπο.

Πηγή: www.argolikeseidhseis.gr

Διαβάστε δωρεάν τεύχη του περιοδικού Boat & Fishing από το σπίτι!

Διαβάστε δωρεάν τεύχη του Boat & Fishing από το σπίτι!

Tags
Ναύπλιο Ψάρεμα απαγορεύσεις Λιμεναρχείο Ναυπλίου Κορονοϊός
Comodo SSL