Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Προμήθεια 34 εξωλέμβιων κινητήρων SUZUKI στις ένοπλες δυνάμεις από την Escape 24

3 Μαρτίου, 2023

Προμήθεια 34 εξωλέμβιων κινητήρων SUZUKI στις ένοπλες δυνάμεις από την Escape 24

Η Escape 24, συνεχίζει να προμηθεύει τον Ελληνικό Στρατό και τις ειδικές δυνάμεις, παρέχοντας υψηλής ποιότητας φουσκωτά σκάφη, ανακατασκευές σκαφών και εξοπλισμό.

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε η παράδοση 34 εξωλέμβιων κινητήρων της Suzuki Marine, όπου θα αντικαταστήσουν κινητήρες παλαιότερης τεχνολογίας σε φουσκωτά σκάφη των ενόπλων δυνάμεων.

Το περιοδικό Boat & Fishing, βρέθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις των ελληνικών ειδικών δυνάμεων κατά την παράδοση. Στα πλαίσια της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση και σεμινάριο που διοργάνωσε η Escape 24 σε συνεργασία με τον Όμιλο Θεοχαράκη αντιπροσώπου της Suzuki Marine και αφορούσε την τοποθέτηση και την συντήρηση των νέων εξωλέμβιων.

Ο Γιάννης Διγώνης, τεχνικός διευθυντής της Νικ. Ι Θεοχαράκης, παρουσιάσει την σωστή λειτουργία και συντήρηση των νέων εξωλέμβιων Suzuki 80 Hp

Σχετικά με το συγκεκριμένο εξοπλιστικό πρόγραμμα, μας αναφέρει ο Ανδρέας Κάτρης, ιδιοκτήτης της Escape 24: «Η Escape 24 ως επίσημος προμηθευτής του ελληνικού στρατού, παραδίδει σήμερα 34 κινητήρες μάρκας Suzuki 80 ίππων, σε συνεργασία την εταιρία Θεοχαράκη. Θα αντικαταστήσουν παλιούς κινητήρες σε φουσκωτά σκάφη του ελληνικού στρατού, οι οποίοι φέρουν έως τώρα, κυρίως δίχρονους, ένα μεγάλο έργο που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Suzuki Marine και με πολύ προσπάθεια γιατί αυτή την εποχή που διανύουμε η προμήθεια κινητήρων και ανταλλακτικών είναι δύσκολη, παρόλα αυτά το καταφέραμε.” Και συμπληρώνει: «Ήδη η εταιρία μας έχει με επιτυχία εκτελέσει πολλά project και προγράμματα που αφορούν προμήθειες φουσκωτών σκαφών, ανακατασκευές φουσκωτών σκαφών, και τον εξοπλισμό τους.”

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Suzuki Marine Ν. Ι. Θεοχαράκης Escape24 Ένοπλες Δυνάμεις
Comodo SSL